posljednji put viđen jučer

Specijalci na nogama: Nestao policajac iz Bugojna koji je bio na godišnjem

Hronika 28.10.20, 11:54h

Specijalci na nogama: Nestao policajac iz Bugojna koji je bio na godišnjem
Kako je saopšteno na službenoj stranici MUP-a SBK, rodbina je Lakača posljednji put vidjela jučer u 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, nedaleko od njegovog mjesta stanovanja

 

U utorak je prijavljen nestanak Lakača Senijada, rođen 1974. godine iz Bugojna, inače službenika Sudske policije FBiH, koji se prema raspoloživim saznanjima nalazio na godišnjem odmoru.

 

Kako je saopšteno na službenoj stranici MUP-a SBK, rodbina je Lakača posljednji put vidjela jučer u 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, nedaleko od njegovog mjesta stanovanja.

 

Odmah po zaprimanju prijave u 17:40 sati službenici policije su pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, obaviještene su policijske patrole na terenu, te se pristupilo prikupljanju interesantnih saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe, a obaviještene su i sve policijske stanice.

 

"Također, u pronalazak su uključeni i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su zajedno sa policijskim službenicima PU i PS Bugojno angažovani na pretrazi terena", saopšteno je iz MUP-a.

 

(NAP/ DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI