'Civilizovana' diskusija

Sijevale šake na predizbornom skupu kod Bijeljine: Potukli se mještani, napadnut i SNSD-ov Mićo Mićić

Front 22.10.20, 16:44h

Sijevale šake na predizbornom skupu kod Bijeljine: Potukli se mještani, napadnut i SNSD-ov Mićo Mićić
Tvrde da je prvobitno guranje i hvatanje za prsa, psovke i sve što ide uz to pretvoreno u pravu tuču

 

Nemila situacija desila se sinoć na predizbornom skupu kandidata SNSD-a Miće Mićića u Donjem Magnojeviću kod Bijeljine, gdje je bilo "hvatanja za prsa, guranja, ali i šaketanja"...

 

Kako saznaje BNTV, bilo je i galame i psovke, a sve je počelo tako što je prije početka skupa došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između mještana tog sela. U tom obračunu, kako navodi BNTV, i Mićić je "uhvaćen za prsa", očigledno zbog prevare koju je napravio Sembercima, koji su u prethodnom periodu bili uz njega.

 

Na tom predizbornom skupu došla je manja grupa mještana iz Donjeg, Srednjeg i Gornjeg Magnojevića, sela koje se proteže od Ugljevika prema Bijeljini, među kojima je bilo Mićićevih pristalica, ali i onih koji to više nisu. U svakom slučaju, kako su rekli mještani, u pitanju je manja grupa do 15-ak ljudi, ali međusobno podijeljenih za i protiv Mićića.

 

Tvrde da je prvobitno guranje i hvatanje za prsa, psovke i sve što ide uz to pretvoreno u pravu tuču. Prema tim informacijama, predmet sporenja je bio Mićić, kome nije priređena dobrodošlica kao ni njegovim saradnicima, koji su sa njim stigli u to mjesto na predizborni skup. Ne navodi se da li je došlo do intervencije policije.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI