Nezgodan snimak završio u novom filmu

Borat snimio Trumpovog advokata s rukom u hlačama: 'Nemoj to raditi! Ima 15, prestara je za tebe'

Mediji 22.10.20, 09:24h

Borat snimio Trumpovog advokata s rukom u hlačama: 'Nemoj to raditi! Ima 15, prestara je za tebe'
Sacha Baron Cohen je još jednom, čini se, ulovio nekog od političara u vrlo neugodnoj situaciji, za potrebe novog nastavka Borata

 

Komičar Sacha Baron Cohen, poznat po nebrojenim ulogama u kojima se ismijava s političarima i društvom u cjelini, ovog puta možda je nadmašio samog sebe. U videu koji je objavljen u petak i koji je dio drugog nastavka znamenitog Borata opako se našalio sa bivšim gradonačelnikom New Yorka i trenutnim advokatom američkog predsjednika Donalda Trumpa, Rudyjem Giulianijem.

 

Na vrlo posramljujućoj snimci se vidi kako je Giuliani u hotelskoj sobi kada mu prilazi mlada televizijska novinarka. Dok je ona u sobi on poseže rukom u hlače i dodiruje si genitalije, piše ugledni britanski The Guardian.

 

rudy-giuliani-borat-lazna-novinarka

 

Neugodna scena uslijedila je nakon što je Giuliani dao intervju za nepostojeću konzervativnu TV stanicu. Lažna novinarka, inače atraktivna 24-godišnjakinja, prekida ga riječima kako bi bilo najbolje da odu na piće, no tada u sobu upada Borat, odnosno Baron Cohen.

 

Giulijanijev ured odbio komentar

 

- Nemoj to raditi, ona je prestara za tebe, ima 15 godina - urla Cohen na zbunjenog Giulianija. Doznaje se da je "novinarka Boratova "kćerka".

 

Giulijanijev ured odbio je komentirati incident za kojeg je policija doznala od samog Giulijanija još u julu. On je policiji prijavio da mu je u sobu upao nepoznati, čudno odjeveni muškarac.

 

- Čovjek je ušao trčeći, u luđačkom outfitu, rekao bih da se radi o ružičastom transeksualnom načinu odijevanja. Nosio je ružičasti bikini sa špagicama, imao bradu i gole noge te je izgledao apsurdno. Ušao je u sobu, vikao i vrištao, pa sam pomislio da je riječ o nekakvoj prevari i sve sam prijavio policiji - stoji u prijavi.

 

Giuliani je dodao kako je tek naknadno osvijestio da se radi o slavnom komičaru. Scene će biti prikazane u filmu Borat 2.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI