iz firme 'ANS DRIVE' stiže oštra reakcija

Gnusne laži kompanije Smart Invest! Nemamo nikakve veze sa napadom na kuću Elvedina Mahmutovića! Istina je...

Hronika 20.10.20, 16:57h

Gnusne laži kompanije Smart Invest! Nemamo nikakve veze sa napadom na kuću Elvedina Mahmutovića! Istina je...
Navodi kojima se sa tim nemilim događajem na bilo kakav način dovodi u vezu direktor društva ANS DRIVE d.o.o. u potpunosti su lažni i usmjereni kako na podrivanje ugleda firme ANS DRIVE d.o.o., tako i na pokušaje korištenja ovog nesretnog događaja za interese odbrane u krivičnom postupku koji se vodi protiv g.din. Elvedina Mahmutovića - tvrdi se u reagiranju

 

 

Povodom saopštenja za medije koje je uputilo privredno društvo SMART INVEST d.o.o. Sarajevo, a u kome se navode detalji o incidentu koji se desio 19. oktobra, oko 22:10 sati, kada je bačena eksplozivna naprava na kuću Elvedina Mahmutovića, oglasila se i kompanija ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo.


Naime, SMART INVEST u svom saopštenju, koje je objavljeno i na zvaničnoj Facebook stranici firme, u vezu sa pomenutim incidentom, između ostalog, dovodi i direktora kompanije ANS DRIVE.


U reagiranju kompanije ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo se tvrdi da se radi o neistinitim navodima, a kompletno reagiranje donosimo u nastavku...       


- Imajući u vidu navode privrednog sruštva Smart Invest d.o.o. Sarajevo, iznesene u javnosti danas 20. 10. 2020.godine, a kojima se direktor društva ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo neistinito dovodi u vezu sa nemilim događajem napada na kuću g-din. Elvedina Mahmutovića, društvo ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo ističe sljedeće:


ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo izražava žaljenje zbog izvršenog napada na porodičnu kuću g-din. Elvedina Mahmutović, te osuđuje svaki vid nasilja i nezakonitog djelovanja, bez obzira od koga dolazi i prema kome je upućeno.


Navodi kojima se sa tim nemilim događajem na bilo kakav način dovodi u vezu direktor društva ANS DRIVE d.o.o. u potpunosti su lažni i usmjereni kako na podrivanje ugleda firme ANS DRIVE d.o.o., tako i na pokušaje korištenja ovog nesretnog događaja za interese odbrane u krivičnom postupku koji se vodi protiv g-din. Elvedina Mahmutovića, a koji je u toku.


Širenje ovako gnusnih neistina o direktoru ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo, na način na koji je to učinjeno u današnjem saopštenju društva Smart Invest d.o.o., može dovesti u opasnost život i zdravlje direktora ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo, kao i njegove porodice, zbog čega će ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo poduzeti adekvatne pravne korake.


Odbijajući sve neistine iznesene od strane društva Smart Invest d.o.o. Sarajevo, društvo ANS DRIVE d.o.o. Sarajevo i svi njegovi uposlenici će, kao i uvijek do sada, sve eventualne poslovne i druge sporove rješavati mirnim putem, odnosno pred nadležnim državnim i pravosudnim organima - navodi se u reagiranju kompanije ANS DRIVE. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI