foto/ umjetnica iz našeg susjedstva

Ona je vrsna violinistica, Svevišnjem njeni silikoni ne smetaju: Kakva Kristina Mandarina, upoznajte bogobojažljivu Bjanku!

Showbizz 20.10.20, 11:02h

Ona je vrsna violinistica, Svevišnjem njeni silikoni ne smetaju: Kakva Kristina Mandarina, upoznajte bogobojažljivu Bjanku!
Nastup nje i supruga privukao je pozornost znatiželjnih prolaznika

 

Violinistica Bianca Kolompar zasvirala je na Trgu bana Jelačića uz pjevačku pratnju svog supruga.

 

Bianca, koja je pozornost javnosti privukla porukom na maski tijekom jedne šetnje gradom, zasvirala je u uskoj crnoj haljini, a na licu je i ovog puta imala masku s religioznom porukom.

 

Nastup nje i supruga privukao je pozornost znatiželjnih prolaznika. 

 

bianca-kolompar-5

Foto: Luka Stanzl

 

Bianca je odrasla u Rumunjskoj, u obitelji klasičnih glazbenika. Njezini roditelji preselili su se u Hrvatsku prije Domovinskog rata, a ona je došla za njima 1994. godine. Tad je završila Glazbenu akademiju u Zagrebu te otišla u Beč na doktorat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr.dr.Bianca Kolompar (@bianca_kolompar) on

 

I nakon doktorata vratila se u Hrvatsku gdje je upoznala devet godina mlađeg supruga s kojim danas ima sinčića zbog kojeg je, priznaje, zamrznula glazbenu karijeru.

 

bianca-kolompar-4

Foto: Instagram

Bianca je za Index nedavno otkrila da je veoma religiozna te da radi i kao "duhovna iscjeliteljica". Vodi molitvene terapije, kako kaže. 

 

"U samoći molim za druge. Događala su se tu i čuda, jedna žena je ozdravila nakon moje molitve. Bilo je tu i liječenja neplodnosti", rekla nam je Bianca te otkrila da je njena cijela obitelj veoma religiozna, a suprug je u mladosti razmišljao o tome da postane svećenik. "Bilo me strah krenuti u nešto s njim jer je on dosta mlađi od mene, no ta njegova duhovnost me privukla", priznala je za Index.

 

bianca-kolompar

Foto: Instagram

 

- Mnogo me ljudi osuđuje zbog toga što sam odlučila napraviti grudi i smatraju me provokativnom, pogotovo zato što sam vjernica. No ovo je moderan svijet i svako ima pravo biti što god želi. Nečija vrijednost nije u njegovom izgledu nego u onome kakav je čovjek, hoće li pomoći svom bližnjemu kada mu treba pomoć, a ne kako se nosi ili kako izgleda. Žao mi je da društvo prvo gleda kakvog si izgleda, a onda sve ostalo - kazala je za pojedine medije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI