Nakon pitanja hoće li se vratiti u domovinu

'Pljunula bih joj šlajmaru u lice': Marija Karan razljutila Srbiju!

Showbizz 14.10.20, 12:09h

'Pljunula bih joj šlajmaru u lice': Marija Karan razljutila Srbiju!
''Šta će jadna, raspuštenica. Pokondirila se, digla nos. Stvarno, ne daj Bože...''

 

Glumica Marija Karan jučer je izazvala negativne komentare javnosti u Srbiji, piše Alo.rs.

 

Zvijezda filma "Kad porastem biću Kengur" uključila se u Jutarnji program Prve TV, gdje je pričala o predstojećim projektima u Americi, gdje godinama živi i radi.

 

Na pitanje da li će raditi i u Srbiji rekla je:

 

- Znate kako, kada sam otišla prije deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvijek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Posljednji put sam radila seriju "Pet". Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - rekla je glumica, nakon čega su na društvenim mrežama uslijedili negativni komentari na račun ove izjave. 

 

Komentar je dala i pjevačica Zorica Marković.

 

- Ko je ona da tako lupeta?! Ovo je strašno, što čujem od jedne, kao glumice. Rođena je ovdje, pa se uključila da piški i kaki po Srbima. Šta će jadna, raspuštenica. Pokondirila se, digla nos. Stvarno, ne daj Bože da sam bila tu ja bih joj pljunula jednu šlajmaru u lice. Ja to ne mogu da razumijem. Pun mi je k***c više takvih! Svi su oni, kao, iznad nas, a svi potiču iz Srbije. Dosta mi je ponižavanja Srba i Srbije. Ako smo toliko loši, neka onda idu u tri lijepe i da ih više ne vidimo ovdje - rekla je Marković.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI