'NE ČEKA ČETVORKA DA SE KOBILA POPIŠA'

Damir Nikšić odgovara Mariću: 'Izjavljuje okolo da ja uopšte nisam bitan... Ja, i? Šta je tu novo?'

Front 13.10.20, 14:43h

Damir Nikšić odgovara Mariću: 'Izjavljuje okolo da ja uopšte nisam bitan... Ja, i? Šta je tu novo?'
"Znači Marić izjavljuje okolo kako ja uopšte nisam bitan u novoj većini i da, kada SBB-ov klub od četiri zastupnika uđe u novu većinu i formira novu vladu, moja ruka neće više biti osamnaesta i neće biti uopšte bitna. Ja, i?" - napisao je Nikšić

 

Nakon što je Zvonko Marić izjavio da ruka Damira Nikšića neće biti bitna u novoj većini, zastupnik u Skupštini KS i predsjednik ESPo-a, Damir Nikšić odgovorio je na svom Facebook profilu novim postom.


"Znači Marić izjavljuje okolo kako ja uopšte nisam bitan u novoj većini i da, kada SBB-ov klub od četiri zastupnika uđe u novu većinu i formira novu vladu, moja ruka neće više biti osamnaesta i neće biti uopšte bitna. 


Ja, i....? 


Šta je tu novo što ja nisam znao i prije? 


A da, novo je to što sada to znaju svi! 


Može li neko kolegi Mariću objasniti slijed događaja i činjenicu da upravo o tome govorim otprilike od kada je njegov šef počeo pregovarati o novoj koaliciji sa Nerminom Nikšićem i planirati da Marjanović i ja odradimo SBB-ov prljav posao izglasavanja nepovjerenja vladi njihovog Nenadića, da bi nas onda oni naknadno zamijenili?" - naveo je Nikšić u svom postu.

 

Kompletan post čitajte u nastavku. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI