FOTO/ NAKON OPTUŽBI NA RAČUN JENNIFER LOPEZ

Ko je kome ukrao ideju: Javila se Hana Hadžiavdagić i pokazala svoju fotku... Ma hajte, molim vas! Kakva Ana Nikolić!

Showbizz 04.10.20, 11:56h

Ko je kome ukrao ideju: Javila se Hana Hadžiavdagić i pokazala svoju fotku... Ma hajte, molim vas! Kakva Ana Nikolić!
Riječ je o sceni u kojoj Jennifer sjedi na terasi raskošne vile, čita vijesti o sebi u novinama, kosu ima skupljenu u peškir, a u ruci drži sunčane naočale

 

 

 

Bruji Srbija prethodnih dana kako je megazvijezda Jennifer Lopez u svom novom spotu zapravo ukrala ideju od pjevačice Ane Nikolić.


"Ova je hladno iskopirala", "Ovo je inspirirano Anom Nikolić", "I onda kao Balkanci ne postavljaju svjetske standarde!. Dajte, molim vas" i "Ana Nikolić, jesi to ti", samo su neki od komentara koji pljušte po društvenim mrežama.


A riječ je o sceni u kojoj Jennifer sjedi na terasi raskošne vile, čita vijesti o sebi u novinama, kosu ima skupljenu u peškir, a u ruci drži sunčane naočale. 

 

lupez-sporni-spot

 

E sad, gotovo identičnu scenu snimila je u februaru ove godine i srbijanska pjevačica u svom spotu za pjesmu "Bilo je lepo".

 

ana-nikolic-sporni-spot


No, koliko je ovakav prizor uobičajen i čest potvrdila je bh. influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković, koja je objavom na svomk Instagram profilu stavila tačku na ove špekulacije.


Hana je objavila fotografiju sa istim detaljima kao i Ana Nikolić i Jennifer, koja je nastala prije dvije godine, te kratko poručila:


- Još uvijek raspravljate o tome da li je Ana kopirala J.Lo.? Ma hajte, molim vas!

 

hana-hadziabdagic-sporni-spot

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI