NOVI DEMANT NA TVRDNJE SUADA BEŠLIĆA

Razbuktala se vruća političko-privredna jesen u Kalesiji, njemački biznismen odgovara: 'Sve je laž!'

Biznis Klub 04.10.20, 10:09h

Razbuktala se vruća političko-privredna jesen u Kalesiji, njemački biznismen odgovara:  'Sve je laž!'
Matteas Hausman i i kompanija Josef Lenther GmbH Deutschland ovoga puta demantuju Bešlićeve tvrdnje iznesene u tekstu "Suad Bešlić odgovara: Nisam pristao na ucjenu, htjeli su me prevariti... Tražim reakciju Ambasade Njemačke u BiH!"

 

Ne smiruje se vruća političko-privredna jesen u Kalesiji... Nakon odgovora koji je privrednik i kandidat za načelnika Kalesije Suad Bešlić uputio na demant njemačkog biznismena i njegovog nekadašnjeg poslovnog partnera Matteasa Hausmana, iz kompanije Josef Lenther GmbH Deutschland  stiže novo reagiranje.

 

Podjećamo, lavinu reakcija izazvao je tekst pod naslovom: 'Ima l' mene tu': Kako me je Sead Džafić reketirao i pokušao kupiti za milion maraka?!, koji je DEPO Portal objavio 12. septembra ove godine, a u kome je Suad Bešlić iznio šokantne detalje o svojim odnosima sa aktuelnim načelnikom ovog grada Seadom Džafićem, ali i sa svojim bivšim poslovnim partnerima, uključujući i navedenu njemačku kompaniju


Matteas Hausman i i kompanija Josef Lenther GmbH Deutschland ovoga puta demantuju Bešlićeve tvrdnje iznesene u tekstu "Suad Bešlić odgovara: Nisam pristao na ucjenu, htjeli su me prevariti... Tražim reakciju Ambasade Njemačke u BiH!", objavljenom na DEPO Portalu 16. septembra ove godine, Kao i prethodni, i ovaj demant je upućen posredstvom opunomoćenog zastupnika - advokatske kancelarije Kenan Elezović - Mirza Dževdetbegović iz Tuzle.

 

Demanti gospodina Matteasa Hausmana dostavljen je isključivo kao dokument koji možete čitati u nastavku ili na ovom linku.

 

demant-kalesija-1
demant-kalesija-2

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI