FOTO/ DANAS MLAĐA NEGO PRIJE 10 GODINA

Tvrdi da nije imala operacije, ali ova fotka s početka karijere ju je odala: Da li biste opšte prepoznali Jelenu Tomašević?

Showbizz 03.10.20, 10:56h

Tvrdi da nije imala operacije, ali ova fotka s početka karijere ju je odala: Da li biste opšte prepoznali Jelenu Tomašević?
Ono što je Jeleni donijelo najviše promjena u pozitivnom smislu jesu frizure. Fan je dugih frizura, a iako je na početku karijere bila brineta, danas je postala gotovo plavuša

 

 

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, Jeleni Tomašević Bosiljčić glas je bio najjače oružje, kojim je svaki drugi utisak o sebi stavljala u drugi plan. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, pop pjevačica se trudila da svoje izvođenje muzike prilagodi aktuelnim trendovima pa se i vizuelno prepuštala nekim transformacijama.


Nikad se nije podvrgla nijednoj estetskoj operaciji, ali je zato odana tretmanima koji čine da se prolaznost vremena na njoj odrazi u pozitivnom smislu. 


S vremena na vrijeme ode na hemijski retinoični piling, koji ne samo da čisti kožu, već ima antiejdžing efekat, kao i na mezoterapiju.


Osim što njeguje lice, voli da kaže da u vizuelnom utisku koji ostavlja veliku ulogu ima šminker.

 

jelena-tomasevic-nekad


Ono što je Jeleni donijelo najviše promjena u pozitivnom smislu jesu frizure. Fan je dugih frizura, a iako je na početku karijere bila brineta, danas je postala gotovo plavuša.


Kad uz svoju građu upotpuni stil, mnoge podsjeti na holivudsku divu Jennifer Lopez, što Jelena smatra komplimentom.

 

(Expresstabloid/DEPO PORTAL7BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI