Potpredsjednik Naše stranke i kandidat za načelnika Općine Centar

Mandić: Vlada KS iznenađuje svojim talentom za zagorčavanje života građanima! Evo kako se to radilo u Fortinoj Vladi...

Front 02.10.20, 13:18h

Mandić: Vlada KS iznenađuje svojim talentom za zagorčavanje života građanima! Evo kako se to radilo u Fortinoj Vladi...
Ovakve stvari rade se noću. U Fortinoj vladi bilo je tako. Međutim, noćni rad je skuplji i Vlada je očigledno željela udovoljiti dvojici izvođača radova, da uštede, zanemarujući više stotina hiljada građana koje gužve izlažu dodatnom trošku, poručio je Mandić

 

Povodom rekonstrukcije dijela tramvajske pruge koja izaziva enormne saobraćajne gužve u Sarajevu reagirao je Srđan Mandić, potpredsjednik Naše stranke i kandidat 'četvorke' za načelnika sarajevske Općine Centar:

 

- Vlada KS svakim danom sve više iznenađuje svojim talentom za zagorčavanje života građanima i građankama. Rekonstrukcija dijela tramvajske pruge koja je počela danas i cijeli grad dovela pred kolaps trajat će najmanje mjesec dana.

 

Ovakve stvari rade se noću. U Fortinoj vladi bilo je tako. Međutim, noćni rad je skuplji i Vlada je očigledno željela udovoljiti dvojici izvođača radova, da uštede, zanemarujući više stotina hiljada građana koje gužve izlažu dodatnom trošku. Skori kraj ove Vlade promijenit će i ovakvu bahatu i bezobzirnu praksu - poručio je Srđan Mandić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI