Foto/ Intimno vjenčanje

Ljubav krunisali brakom: Poznata bh. voditeljica stala na 'ludi kamen'

Mediji 28.09.20, 11:28h

Ljubav krunisali brakom: Poznata bh. voditeljica stala na 'ludi kamen'
Zahvalni smo Nihadu Mameledžiji koji se brinuo da meni bude bogat i kvalitetan, te Neni Muriću koji je sjajno svojim izvedbama zabavljao goste

 

Ove subote na vječnu ljubav su se zakleli pozanata bh. voditeljica Elma Koštreba s TVSA i njen dugogodišnji momak Azer Toskić. Vjenčanje je zbog pandemije Corona virusa održano u krugu najbližih prijatelja i porodice, a Elma je o svom najljepšem danu govorila za magazin Azra.

 

– Vjenčanje je održano u jednom sarajevskom restoranu u kojem smo mi zapravo prvi i jedini koji su tu upriličili svadbeno veselje. Otvoren je prije nekoliko mjeseci i generalno neće biti tog tipa, s obzirom na to da žele biti samo ekskluzivni restoran za ručak, eventualno piće. Zahvalni smo Nihadu Mameledžiji koji se brinuo da meni bude bogat i kvalitetan, te Neni Muriću koji je sjajno svojim izvedbama zabavljao goste. Planirali smo više zvanica, ali zbog Corona virusa smo sveli na minimum, te je s nama bio samo najuži krug prijatelja, otprilike njih 30 – ispričala je Elma.

 

elma-kostreba-azer-toskic

 

Mladi Toskić i ona svoju vezu su krili od očiju javnosti, pa je vjenčanje za sve bilo veliko iznenađenje.

 

– Mladoženja je iz porodice Toskić, koja je u sarajevskim krugovima poznata kako po njegovom djedu Aliji koji je bio jedan od najpriznatijih frizera u Jugoslaviji, tako i po amidži od njegovog oca Samira, Fadilu i Banetu Toskiću, čuvenim pjevaču i bokseru – govori lijepa mladenka, te dodaje ko su bili kumovi na vjenčanju.

 

 

– Kuma je moja najbolja prijateljica Aldina Kadrić, kćerka nekadašnjeg komandira Policijske uprave Centar. A kum mladoženjin dobar prijatelj, mladi poduzetnik Semir Hadžimulić.

 

Izabrati vjenčanicu jedan je od najtežih zadataka svake djevojke. To je haljina koja se nosi prvi put i u kojoj se otvara novo životno poglavlje, a Elma ju je izabrala u Sarajevu iz najnovije kolekcije 2020/2021. jednog wedding studija.

 

Otkrila je gdje i kada su se ona i njen suprug upoznali.

 

– U kultnom klubu Sloga, sasvim slučajno, kako obično i počinju velike ljubavi. Mislila sam da mi neće prići, jer smo sticajem okolnosti bili za stolom sa više muškaraca, no on je demantovao ta moja promišljanja. I danas njegovi drugovi spominju njegovu čuvenu recenicu, kad su ga zezali da nisam jedina. On im je odgovorio: “Ili ona ili ja odoh kući “(smijeh). I već treću godinu smo zajedno – govori za kraj Koštreba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI