na mrežama sreća, u četiri zida drama

Kraj ljubavi Šeherezade i Sulejmana, nakon 11 godina braka, razvode se zbog njegove preljube?

Showbizz 28.09.20, 11:26h

Kraj ljubavi Šeherezade i Sulejmana, nakon 11 godina braka, razvode se zbog njegove preljube?
Dok su Halit i Berguzar na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije na kojima se činilo da uživaju u porodičnoj idili i ljubavi, između četiri zida preživljavali su pravu dramu

 

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel, koji su domaću publiku osvojili ulogama u „1001 noći”, ponovo su u centru pažnje. Naime, turski mediji bruje da se slavni par razvodi nakon 11 godina braka zato što je, navodno, slavni Sulejman nevjeran lijepoj Šeherezadi.


Dok su Halit i Berguzar na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije na kojima se činilo da uživaju u porodičnoj idili i ljubavi, između četiri zida preživljavali su pravu dramu.
 
Poznati par je, navodno, na korak od razvoda jer se Berguzar potpuno posvetila djeci, posebno otkad se u martu rodio njihov drugi sin.

 

 Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presretan, ali nakon što je rodila ona se u potpunosti posvetila djetetu i on se sada osjeća zapostavljenim. Riješili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a poslije toga će odlučiti da li će se zauvijek rastati ‒ rekao je izvor blizak paru.


Turski mediji navode da je Sulejman utjehu pronašao na drugom mjestu – u zagrljaju mlađe koleginice.

 

Počeo je da se dopisuje s drugom ženom za koju mediji navode da je veoma popularna i važi za jednu od najvećih glumačkih nada Turske.

 

 Nedostaju mu strast i žar, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je „hemije”, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao svi drugi ‒ dodao je izvor.


Iako je Halit našoj publici najpoznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, on i njegova ljepša polovina zajedno su glumili u seriji „1001 noć”, gdje je glumica tumačila lik čuvene Šeherezade, a on Onura.

 

Iako je Halit bio u braku sa Gizem Sosajdi, emocije su planule te se on ubrzo razveo.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI