video/ iznervirao ga sudija

Džumhur malo 'pukao' u Splitu: Koji k**** igramo na ovom terenu? Ma daj mi opomenu, boli me k****!

Sport 27.09.20, 14:48h

Džumhur malo 'pukao' u Splitu: Koji k**** igramo na ovom terenu? Ma daj mi opomenu, boli me k****!
Nakon ovih riječi nastavila se rasprava između Džumhura i sudije, nakon čega da je bh. teniser upitao da li on ikada igrao tenis

 

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur u subotu je poražen na challengeru u Splitu, a sa 6:1 i 6:4 bolji od Sarajlije bio je Brazilac Pedro Sakamoto.

 

Džumhur svoj temperament i nije mogao najbolje kontrolisati u susretu protiv 304. tenisera sa ATP liste. Dobar doprinos tome da je i sudija, s kojima naše teniser i nema baš dobar historijat.

 

Džumi se većim dijelom meča žalio na loš teren, a onda je u jednom trenutku potpuno izgubio živce.

 

- Pa što igramo koji ku*ac onda? Dvadeseti put padam. Što, ne znam da se krećem odjednom? Dvadeset godina igram i sad ne znam da se krećem - ljut je bio Džumhur.

 

Nakon ovih riječi nastavila se rasprava između Džumhura i sudije, nakon čega da je bh. teniser upitao da li on ikada igrao tenis.

 

- Jesam, i dalje igram - bio je odgovor arbitra, koji je potom konstatovao da Džumhur mora dati opomenu zbog psovke.

 

- Ma, daj mi opomenu, boli me ku*ac. Znam da ćeš mi je dati. Nisam od tebe očekivao ništa pametnije. Ovaj poen trebam dobiti, čovječe, a slomim nogu i trebam da budem miran. A ti mi govoriš kako je teren dobar i da se može igrati - nije se mirio s lošim stanjem terena naš teniser.

 

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI