VIDEO/ NAKON SNIMKA KOJI JE ZAPANJIO REGION

Njeno ime sve govori: Sada se otkrilo i ko je gola Srpkinja koja kupuje lubenicu na putu za Beograd...

DEPO PLUS 25.09.20, 11:09h

Njeno ime sve govori: Sada se otkrilo i ko je gola Srpkinja koja kupuje lubenicu na putu za Beograd...
Uočljiv je fenomen u kojem su dame koje žive od online snimaka prenijele svoj posao u offline i sve češće koriste javna mjesta kako bi privukle pažnju javnosti i, naravno, istog trenutka završile na društvenim mrežama

 

 

Snimak zgodne crnke koji kruži internetom, a navodno je nastao na Pančevačkom putu, izazvao je različite komentare. Na njemu se vidi naga mlada žena kako izlazi iz automobila i kupuje lubenicu. Sada se saznalo ko je ta djevojka...


Ispostavilo se da je dotična odranije poznata u Pančevu i da je izašla gola iz automobila jer njoj skidanje nije sramota već profesija.

 

lili-milf-1


Njen pseudonim je Lilly Milf i, sudeći po pričama mještana, često se može vidjeti kako sličnim nagim poduhvatima podiže svoju popularnost na internetu, od koje i živi, piše Blic.rs.


Lilly, naime, ima karijeru na sajtovima za odrasle, gdje radi daleko frapantnije stvari od kupovine lubenica. Ispostavilo se da snimak nije izolovan slučaj, već da ona često koristi obnaženost u javnosti kako bi izazvala reakcije. Ovog puta joj je to definitivno i uspjelo.

 

lili-milf-2


Uočljiv je fenomen u kojem su dame koje žive od online snimaka prenijele svoj posao u offline i sve češće koriste javna mjesta kako bi privukle pažnju javnosti i, naravno, istog trenutka završile na društvenim mrežama.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI