GLEDAJ UŽIVO na DEPO PORTALU

Muzika bez alternative: Svira grupa 'Sunday Stories'

Mediji 24.09.20, 17:59h

 Muzika bez alternative: Svira grupa 'Sunday Stories'
Poznati bh band Sunday Stories organizuje koncert putem društveni platformi. Koncert počinje počinje u 18h i možete ga gledati uživo na DEPO Portalu
Sunday Stories Online Concert

 

Posted by Sunday Stories on Četvrtak, 24. Septembar 2020.

 

'Sunday Stories' napominju da društveni život ne smije prestati. Obzirom da održavanje koncerata uživo i velikih okupljanja nije dozvoljeno, za vrijeme trajanja pandemije Covida- 19, umjetnici nastoje pronaći put da održe kontakt sa svojom publikom.

 

“Zahvaljujući čudima tehnologije, vrijeme je da promijenimo način zabave (do daljnjeg). Stoga smo odlučili da obezbijedimo besplatan pristup live koncertu Sunday Stories svima koji su poželjeli da nas čuju.”, objavili su Sunday Stories na najavi ovog događaja. 

 

COVID: Prema izjavi Sunday Stories, bend će se prilikom održavanja koncerta nastojati držati uputstava i pravila u skladu sa zdravstvenim preporukama. U projektu će učestvovati isključivo članovi Sunday Stories: Nina Babić, Saša Ćirić, Mustafa Kurtalić, Mirza Sijerčić, Adi Begtašević. Sunday Stories će samostalno kontrolisati produkciju zvučnog i video zapisa. 

 


DEPO Portal daje podršku ovome događaju i večeras, osim na Facebooku, ovaj događaj moći ćete gledati i na DEPO Portalu.

 

(DEPO Portal/ak)

BLIN
KOMENTARI