komentar na skandal - kratko, a britko

Poslanik Mazalica u zanosu: Bosna je Srbija, sve ovo je Srbija! Puhalo: Braćo, Srbi, smanjuje nam se Srbijica!!!

Front 22.09.20, 20:04h

Poslanik Mazalica u zanosu: Bosna je Srbija, sve ovo je Srbija! Puhalo: Braćo, Srbi, smanjuje nam se Srbijica!!!
Trebinje je bilo Srbija, Bosna je bila Srbija, sve je ovo Srbija i tako treba da se ponašamo, tako treba da investiramo, tako treba ulažemo, tako treba da razmišljamo - u zanosu je uzvikivao poslanik Mazalica

 

 

Opet skandalozne izjave odjekuju u Narodnoj skupštini Republike Srpske! Na dnevnom redu današnje sjednice između ostalog bio je i Prijedlog zakona o posebnom postupku eksproprijacije radi izgradnje aerodroma u Trebinju, te Prijedlog odluke o izradi Zoning plana područja posebne namjene "Aerodrom Trebinje" po hitnom postupku.


Na temu izgradnje aerodroma u Trebinju višegosdišnjih obećanja, koja su naručito aktuelna u predizbornim godinama, oštre kritike iznio je opozicioni poslanik Nebojše Vukanovića. Replicirao mu je potom Srđan Mazalica, poslanik iz SNSD-a, poručivši: Mi smo manje zaduženi nego vi kad ste bili na vlasti!


- Treba prihvatiti svaku pomoć koja dođe, naravno da od srca treba prihvatiti kada je od Republike Srbije. Strateški interese koji Republika Srbija vidi na području istočne Hercegovine, srce teritorije koji su u ranom srednje vijeku naslili Srbi, je izuzetno važno za nas i Republiku Srpsku. Nije Bosna i Hercegovina jedno, Srbija drugo. Trebinje je bilo Srbija, Bosna je bila Srbija, sve je ovo Srbija i tako treba da se ponašamo, tako treba da investiramo tako treba ulažemo, tako treba da razmišljamo - u zanosu je uzviknuo Mazalica, a potom "zakucao":


- I onda kažu problem je što Srbija ulaže u Repubiku Srpsku. Ne ulaže Srbija u Republiku Srpsku, Srbija ulaže u Srbiju, evo ja ću vama sada reći. Trebinje je Srbija. Barem toliko treba da znate o elementarnim stvarima!


Ovu njegovu izjavu na svom Twitter profilu večeras je prokomentarisao i Srđan Puhalo, kratko a britko, u svom stilu: 

 

Poslanik Mazalica u Narodnoj skupštini Republike Srpske 2020. tvrdi da je Trebinje Srbija, a ja pamtim 1992. kada su mazalice tvrdile i da su Virovitica, Karlovac, Ogulin, Karlobag - Srbija. Braćo, Srbi, smanjuje nam se Srbijica!!! - poručio je Puhalo.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI