Demanti na navode Suada Bešlića iz Kalesije

Njemački biznismen tvrdi: Sve je to kleveta! Nikad se u Minhenu nisam sastao sa Seadom Džafićem i dogovarao saradnju!

Biznis Klub 19.09.20, 13:18h

Njemački biznismen tvrdi: Sve je to kleveta! Nikad se u Minhenu nisam sastao sa Seadom Džafićem i dogovarao saradnju!
U demantiju koji je upućen redakcij DEPO Portala, nekadašnji suvlasnik firme Sućo d.o.o. iz Kalesije, Matteas Hausman tvrdi da ga je bivši poslovni partner oklevetao i iznio niz neistina u javnost

 

Povodom teksta pod naslovom: 'Ima l' mene tu': Kako me je Sead Džafić reketirao i pokušao kupiti za milion maraka?!, koji je DEPO Portal objavio 12. septembra ove godine, a u kome je privrednik i kandidat za načelnika Kalesije Suad Bešlić iznio šokantne detalje o svojim odnosima sa aktuelnim načelnikom ovog grada Seadom Džafićem, ali i sa svojim nekadašnjim poslovnim partnerom iz Njemačke i suvlasnikom firme Sućo d.o.o, Matteasom Hausmanom, njemački biznismen uputio je demanti.


Demanti je upućen posredstvom advokatske kancelarije Kenan Elezović - Mirza Dževdetbegović iz Tuzle, koja je opunomoćeni zastupnik Matteasa Hausmana i kompanije Josef Lenther GmbH Deutschland. 


Podsjećamo, intervju koji je Suad Bešlić prethodno dao za DEPO Portal (10. septembra) izazvao je veliki interes u Kalesiji,  ali i čitavoj BiH te pokrenuo lavinu reakcija. Na ovaj intervju svoj demanti prvi je poslao načelnik Kalesije Sead Džafić, što je Bešlića izazvalo da iznese nove šokantne detalje u javnost. 


Demanti gospodina Matteasa Hausmana i kompanije Josef Lenther GmbH Deutschland, i pored molbe DEPO Portala da se pošalje u prihvatljivoj formi za online objavu, dostavljen je isključivo kao dokument koji možete čitati u nastavku ili na ovom linku.

 

advokat-elezovic-1
advokat-elezovic-2

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI