Detalji sa posljednjeg ispraćaja

Kolumbijka vrištala i plakala za Strahinjom, jauci se prolamali grobljem: Stojanović sahranjen u grobnici od 50.000 KM!

Hronika 17.09.20, 10:39h

Kolumbijka vrištala i plakala za Strahinjom, jauci se prolamali grobljem: Stojanović sahranjen u grobnici od 50.000 KM!
Dva dana prije sahrane kupljena je grobnica u elitnom dijelu groblja, nedaleko od kružnog toka

 

Strahinja Stojanović (30), koji je u eksploziji džipa BMW X5 na Novom Beogradu ostao bez obje noge, a sat vremena kasnije u bolnici podlegao povredama, sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju u prisustvu oko 100 ljudi, piše Kurir.

 

U kapeli punoj cvijeća bili su Strahinjina majka Cveta, brat Petar, deda, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45) sa kojom je bio u vezi i najbliža rodbina.

 

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je šest mjeseci bila u vezi sa Strahinjom, stigla je među prvima u kapelu, u pratnji njegove rodbine i prijatelja. Ona neko vrijeme nije mogla da uđe u kapelu u kojoj je bilo Strahinjino tijelo. Vrištala je i plakala pored džipa kojim je stigla i tako privukla pažnju svih prisutnih. Dva mladića su pokušala da je smire, pa su je vratili u automobil.
 

Unutra je ostala pet minuta, a potom je jedva izašla, pridržavajući se za Strahinjinu rođaku. Prije ulaska u kapelu ponovo je počela da plače, držeći se sve vreme uz Strahinjinog rođaka. Kada je počelo opelo, Strahinjina majka je kukala na sav glas.
 

Kako Kurir saznaje na Novom Bežanijskom groblju, porodica Stojanović je poslije Strahinjinog ubistva kupila porodičnu grobnicu, za četiri osobe.

 

- Dva dana prije sahrane kupljena je grobnica u elitnom dijelu groblja, nedaleko od kružnog toka. Skupocjena grobnica od crnog mermera plaćena je oko 25.000 euara u kešu. Neki mladići su dolazili i dogovarali se oko kupovine - kaže izvor „Alo!“. Radnica groblja je dva sta prije sahrane čistila otvorenu grobnicu.

 

- Strahinjina djevojka je tražila da se u grobnici očisti sva prašina - rekao je izvor.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI