NAGRADA ZA POVJERENJE KUPACA

Svake subote u septembru: Ostvari popust 10% u Konzumu uz OPA aplikaciju

Biznis Klub 11.09.20, 20:30h

Svake subote u septembru: Ostvari popust 10%  u Konzumu uz OPA aplikaciju
Popust od 10% kupci mogu ostvarii na sve proizvode osim na artikle koji su već na akciji, novine i časopise, duhanske proizvode i cigarete, prepaid bonove i ne zbrajaju se sa drugim popustima

 

 


Online Payment App (OPA) i lanac trgovina Konzum nagrađuju povjerenje svojih kupaca. Svake subote u septembru kupci ostvaruju 10% popusta ukoliko plaćaju OPA aplikacijom.


- Korisnici OPA aplikacije, ali i oni koji to u međuvremenu postanu, ostvaruju popust od 10% prilikom kupovine u Konzum trgovinama širom Bosne i Hercegovine. Raduje nas da možemo nagraditi povjerenje korisnika OPA aplikacije, kroz saradnju s našim partnerima. Mobilna aplikacija OPA, jedina na prostorima Bosne i Hercegovine svojim korisnicima omogućava brze i sigurne transakcije putem mobilnog uređaja i omogućava jedinstveno iskustvo lakoće plaćanja - saopšteno je iz OPA tima.


Popust od 10% kupci mogu ostvarii na sve proizvode osim na artikle koji su već na akciji, novine i časopise, duhanske proizvode i cigarete, prepaid bonove i ne zbrajaju se sa drugim popustima.


- Nastojimo uvijek našim kupcima osigurati dodatne benefite kako bi im se kupovina u Konzumu višestruko isplatila. Upravo zato nam je zadovoljstvo jer smo u saradnji sa našim partnerima omogućili kupcima lakši i sigurniji način plaćanja putem OPA aplikacije što je posebno važno u vrijeme pandemije koronavirusa, a ujedno ostvaruju dodatnu značajnu uštedu koja se obračunava na iznos kupovine do 500 KM i vrijedi u više od 160 Konzum prodavnica širom Bosne i Hercegovine svake subote u mjesecu septembru - kažu iz Konzuma.

 

konzum-zdravoljupci22

 
Adrese svih Konzum trgovina kupci i korisnici aplikacije mogu pronaći na www.opa.ba, kao i brojne druge benefite za trgovce i pogodnosti  za korisnike koje ovaj način mobilnog plaćanja nudi. 


Konzum je samo jedan od 2.500 prodajnih mjesta koji omogućavaju beskontakno plaćanje putem OPA aplikacije. U vrijeme pandemije COVID-19 nakon zabrinutosti za higijenu te prilagođavanju mjera fizičke distance, plaćanje QR kodom postalo je i više nego dragocjeno kada je svaki kontakt postao rizičan. Zato je OPA pravo rješenje za pouzdano i fleksibilno plaćanje mobitelom, brzo, lako i nadasve sigurno. 


Cijela transakcija obavlja se u maksimalno pet sekundi skeniranjem QR koda. OPA aplikacija je dostupna na Google Play i App Store, dok je download, korištenje aplikacije, prijenos sredstava između korisnika aplikacije, te plaćanje kod trgovaca koji koriste OPA način plaćanja potpuno besplatno.


Iza OPA aplikacije stoji kompanija ESP BH d.o.o. osnovana kao ekosistem plaćanja od strane osnivača BH Telecom d.d. Sarajevo, Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina, Comtrade d.o.o. Sarajevo i QSS d.o.o. Sarajevo.

 

Promotivni sasdržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI