mirko šarović poručio

Hladan tuš za Dodika! U Beogradu se pričalo samo o novcu i jedino što je taj sastanak pokazao jeste da...

Front 27.08.20, 16:10h

Hladan tuš za Dodika! U Beogradu se pričalo samo o novcu i jedino što je taj sastanak pokazao jeste da...
Dodao je da je Dodik izostavio jednu važnu činjenicu kada se žalio predsjedniku Srbije da se mimo Daytona na nivo BiH prenose ovlaštenja i preuzima kontrola u sistemu odbrane, vojske, sudova, pravosuđa, bezbjednosti, granične službe i finansija

 

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović izjavio je, reagujući na jučerašnji sastanak koji je održan u Beogradu, da je "Vučićev hladan tuš Dodiku" još jednom pokazao da je velika priča o otcjepljenju Republike Srpske samo poznati predizborni trik.

 

- U Beogradu se pričalo samo o novcu i jedino što je taj sastanak pokazao jeste da nam treba finansijska pomoć. Potpuno je jasno da aktuelna vlast i ovoga puta želi da pomoć Republike Srbije iskoristi u predizborne svrhe - naglasio je Šarović.

 

Dodao je da je Dodik izostavio jednu važnu činjenicu kada se žalio predsjedniku Srbije da se mimo Daytona na nivo BiH prenose ovlaštenja i preuzima kontrola u sistemu odbrane, vojske, sudova, pravosuđa, bezbjednosti, granične službe i finansija.

 

- Dodik je jedino zaboravio da kaže da je za prenos nadležnosti u svim pobrojanim nadležnostima u parlamentu glasao ili odobrio upravo njegov SNSD - zaključio je Šarović, saopćeno je iz SDS-a.

 

(Fena/mr)

BLIN
KOMENTARI