Još jedan sukob u Bihaću

Trojica migranata izbodena i ostavljena pored Une

Hronika 25.08.20, 18:08h

Trojica migranata izbodena i ostavljena pored Une
Iz Kantonalne bolnice dr. Irfan Ljubijankić jutros su potvrdili da su primili tri migranata sa ubodnim ranama

 

Nakon što je jučer objavljen video na kojem se jasno vidi sukob grupe migranata u centru Bihaća gdje je jedan migant nožem pokušao usmrtiti drugog migranta, sukob je nestavljen nekoliko stotina metara dalje, tačnije kod napuštene zgrade Doma penzionera.

 

Naime, po izjavama očevidaca, ponovo je došlo do sukoba između dvije grupe migranata gdje su ovaj put otišli i korak dalje i upotrijebili noževe u kojem su čak tri lica zadobila ubodne rane opasne po život.

 

Prema neslužbenim informacijama, živote su im spasili Bišćani koji su izašli na lice mjesta uz povike 'policija, policija', tako da su se glavni akteri ovog sukoba razbježali. Policija je došla nakon samo nekoliko minuta i pronašla trojicu migranata kako bespomoćno leže na zemlji, piše Krajina.ba.

 

Također, iz Kantonalne bolnice dr. Irfan Ljubijankić jutros su potvrdili da su primili tri migranata sa ubodnim ranama.

 

Podsjećamo, noć prije su tri migranta napali muškarca 1 sat poslije ponoći i oteli mu torbu, dok su jučer izbila čak dva sukoba migranata (u centru grada i kod Doma penzionera u Bihaću) u kojem su trojica migranata pronađeni sa ubodnim ranama.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI