Uplakana Sarajka ispričala šta se dešavalo

Pjevač uhapšen, pa pušten: Njegova bivša Zerina Hećo ispred policije plače i moli...

Showbizz 18.08.20, 18:11h

Pjevač uhapšen, pa pušten: Njegova bivša Zerina Hećo ispred policije plače i moli...
Nekadašnja zadrugarka i pjevač su nedavno raskinuli emotivnu vezu, a potom su uslijedila javna prepucavanja

 

Pjevač Dado Glišić je, kako tvrdi njegova bivša djevojka Zerina Hećo, danas uhapšen, ali i odmah pušten na slobodu.

 

Dado Glišić je, kako Zerina navodi, prekršio mjeru zabrane prilaska njoj, zbog čega je najprije uhapšen, a potom pušten.

 

 

- Ja sam sama ispred policijske stanice, imam sve papire. On je danas uhapšen, jer je prekršio zabranu prilaska, ali ga je neki sudija pustio na slobodu - govori Zerina kroz suze u videu koji je objavila na Instagramu.

 

Nekadašnja zadrugarka i pjevač su nedavno raskinuli emotivnu vezu, a potom su uslijedila javna prepucavanja.

 

Zerina je na društvenim mrežama navela da ju je Dado maltretirao, te da ga je prijavila policiji i da je zbog toga dobio zabranu prilaska.

 

zerina-heco

 

- Primorana sam da uključim lajv, tek sad sam se probudila, primam infuzije, ne mogu da vjerujem da je moj broj telefona objavljen javno. Krivična prijava ne postoji, mene je policija nazvala i digla iz kreveta, jer ja nisam cijelu noć spavala od Dade i njegovih prijetnji. Dado je mene sinoć povrijedio, evo da vidite, ovo je modrica... Sinoć me je povrijedio, napravio je prijave na osnovu svoje priče, policija mi je rekla da dođem i da dajem izjavu. Sad ću sve da otkrijem. Izbaciću sve fotografije i snimke njegovog maltretiranja fizičkog, za godinu i po dana dana, što me je tukao. To imaju moji fanovi, od ljudi sa ulice koji su nas snimali. Ja ću sad da objavim mejlove. Ja sam jako bolesna, ne mogu da vjerujem šta mi se radi, u šoku sam, tresem se, ne mogu da vjerujem da me neko toliko mrzi i da mi toliko zlo želi. Idem sad u policijsku stanicu, neću ništa kriti od vas, sve ću javno da pokažem jer mi je dosta više njegovih laži. Ovdje završavam - navela je Zerina prije dva dana na Instagramu.

 

dado-glisic

 

Dado Glišić je nakon toga Zerini javno prijetio tužbama.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI