POČELA PRODAJA

Novi luksuzni stanovi u Sarajevu (samo) za one sa najdubljim džepom: Ko će kupovati elitne apartmane na Grbavici?

Biznis Klub 16.08.20, 20:14h

Novi luksuzni stanovi u Sarajevu (samo) za one sa najdubljim džepom: Ko će kupovati elitne apartmane na Grbavici?
Stanovi su bogato opremljeni, podno grijanje u svim jedinicama, fasadna stolarija sa tri low-e stakla ispunjena argonom, prvoklasne podne obloge: parketi, keramika prve klase, brendirane baterije i sanitarije, sigurnosna blindo vrata, vertikalni transport obezbijeđen niskošumnim liftom, video nadzor objekta...

 


Kompanija Ahaeti d.o.o. počela je s pretprodajom stanova u luksuznoj novogradnji – objektu “Vila Tempera” na Grbavici.


Objekat u Radničkoj ulici nalazi se u blizini Bugarske i Malezijske ambasade. Lokacija se, kako kažu, odlikuje blizinom svih važnih i potrebnih sadržaja za život savremenog čovjeka, piše BiznisInfo.


Na par minuta šetnje nalazi se Vilsonovo šetalište, osnovna škola, obdanište, SCC kao i prodavnice različitih sadržaja i svi potrebni servisni centri.


Objekat je projektovan kao luksuzan, spratnosti G + S + P + 3, sa svega 18 stambenih jedinica i garažnim mjestima povezanim liftom sa svim etažama.

 

grbavica-vila-tempera-2


Materijali sa kojima je planirana gradnja stambenog objekta Vila Tempera zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijama, te zaštitu od požara, navode iz kompanije.  


– Stanovi su bogato opremljeni, izdvajamo podno grijanje u svim jedinicama, fasadnu stolarija sa tri low-e stakla ispunjena argonom, prvoklasne podne obloge: parkete, keramiku prve klase, brendirane baterije i sanitarije, sigurnosna blindo vrata, vertikalni transport obezbijeđen niskošumnim liftom, video nadzor objekta – kažu iz kompanije.


U ponudu stanovi kvadratura od 45 m2  do 103 m2, dvosobni, trosobni i četverosobni. Cijena je 3.080 KM po m2 + PDV. Drugim riječima, stanovi sa najvećom kvadraturom sa PDV-om koštaju preko 370 hiljada KM.

 

Više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI