Nova tragedija na bh. cestama

U stravičnoj nesreći kod Teslića poginule majka i kćerka

Hronika 16.08.20, 10:22h

U stravičnoj nesreći kod Teslića poginule majka i kćerka
Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj a isti su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić

 

Dvije osobe su poginulu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M1 – 108 u mjestu Buletić, područje opštine Teslić, oko 23, 25 časova, javlja N1.

 

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala je osoba inicijala G.B. sa područja opštine Teslić koja je upravljala putničkim automobilom marke "Audi A6" sa kojim se kao putnik u vozilu nalazila osoba inicijala E.M. sa područja opštine Teslić i osoba inicijala Z. L. sa područja opštine Teslić, koje je upravljalo putničkim automobilom marke "Fiat", a sa kojim su se u vozilu nalazile osobe inicijala S. L., D.L. i jedna maloljetna osoba.

 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi na mjestu događaja su smrtno stradale osobe inicijala S.L. i D.L., dok su osobe inicijala Z.L. i maloljetna osoba nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Teslić i u dobojskoj bolnici prevezene u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci.

 

Kako navode mediji, od zadobijenih povreda smrtno su stradale supruga S. L. (36) i kćerka D. L. (19),

 

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj a isti su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI