Foto/ Georgina u prirodnom izdanju

Bez filtera i fotošopa: Ovako u stvarnosti izgleda zaručnica Cristiana Ronalda

Showbizz 15.08.20, 11:59h

Bez filtera i fotošopa: Ovako u stvarnosti izgleda zaručnica Cristiana Ronalda
Budući da njezine fotografije, koje redovito objavljuje na Instagramu, redovito prođu kroz razne filtere, a vjerujemo da se ponekad dohvati i malo fotošopa, ovoga puta, u crnom minijaturnom bikiniju, jasno se moglo vidjeti kako ona u stvarnosti izgleda


 

35-godišnji Cristiano Ronaldo i njegova 26-godišnja zaručnica Georgina Rodriguez uživaju u životu punim plućima, a trenutno im u tome pomaže i odmor na njegovoj superjahti usidrenoj na francuskoj rivijeri, prenosi Tportal.hr.

 

Paparazzi, koji ih i inače prate u stopu, imali su poprilično lagan zadatak da uhvate što bolju fotografiju sretnog para, budući da su Ronaldo i njegova zaručnica s društvom većinu vremena proveli na golemoj krmi, gdje je atraktivna Georgina, nakon što se osvježila u moru, odlučila osunčati.

 

Budući da njezine fotografije, koje redovito objavljuje na Instagramu, redovito prođu kroz razne filtere, a vjerujemo da se ponekad dohvati i malo fotošopa, ovoga puta, u crnom minijaturnom bikiniju, jasno se moglo vidjeti kako ona u stvarnosti izgleda.

 

georgina-rodriguez1

 

Bujne obline dodatno je istaknula tanga gaćicama, a ovoga je puta bila i bez ikakve šminke na licu. I ovoga puta, osim povećeg društva, s njima je na jahti i Ronaldovo četvero djece, Cristiano Ronaldo Jr, blizanci Mateo i Eva, te Alana Martina koju je dobio upravo s atraktivnom Georginom Rodriguez.

 

Više fotografija pogldajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI