FOTO/ O ovome se godinama šuškalo

Pogledajte nikad viđenu fotografiju koja potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene i Gorana Bregovića?!

Showbizz 14.08.20, 10:07h

Pogledajte nikad viđenu fotografiju koja potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene i Gorana Bregovića?!
Riječ je o fotografiji staroj 36 godina iz privatne arhive izvora koji je za potrebe teksta ostao anoniman

 

Lepa Brena i Goran Bregović - bila je to ljubav o kojoj se godinama šuškalo, posebno 80-ih. Svi su znali da postoji hemija između njih i da se nešto događa, ali nitko nije imao dokaze.

 

Mnogi su tvrdili da među njima postoji neka tajna veza. Štampanii mediji punili su novinske stupce tračevima o Bregovićevoj romansi s Lepom Brenom, a glavni akteri, tada najveće zvijezde Jugoslavije, svoj su privatni život pažljivo skrivali od znatiželjnika i nikada nisu u javnosti govorili o svojoj vezi.

 

A sada, nakon više od tri decenije, Jutarnji list je u posjedu fotografije koja potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene (59) i Gorana Bregovića (70).

 

Riječ je o fotografiji staroj 36 godina iz privatne arhive izvora koji je za potrebe teksta ostao anoniman.

 

lepa-brena-goran-bregovic

 

Ljetni đir

 

Ova intrigantna fotografija prikazuje Lepu Brenu i Bregovića u opuštenom, ljetnom izdanju uhvaćene na odmoru u prirodi koja se nazire u pozadini. Bregović nosi žute kupaće gaće s havajskim uzorkom, a uz svoju prepoznatljivu frizuru, nosi i sunčane naočale dok u rukama drži malo janje.

 

Brena je, pak, u mornarskom outfitu, bijelim vrućim hlačicama i majici na plavo-bijele pruge, a nosi i decentan nakit, zlatne kolutove na ušima i tanku narukvicu, što je i danas posebno u trendu. Kosa joj je raspuštena, lagano nakovrčana, što je vjerojatno rezultat utjecaja laganog ljetnog povjetarca i morske soli.

 

Na fotografiji je i treći akter, našem izvoru nepoznat, ali Breni i Bregoviću očito blizak prijatelj u čijem su se društvu osjećali vrlo opušteno.

 

Razotkrivajuća fotografija nastala je u ljetnim mjesecima 1984. godine na izoliranom otoku Šćedro koji se nalazi uz južnu obalu Hvara od kojeg ga dijeli samo Šćedarski kanal.

 

Otok se prostire na samo osam kilometara, a ljeti tamo živi tek 30 ljudi, stoga je idealno skrovište za ljubavnike željne mira i romantike, daleko od očiju zaluđenih fanova i paparazza.

 

Na fotografiji je Lepa Brena tek u zamahu svoje karijere. Ima 23 godine, a godinu ranije izbacila je singlicu “Sitnije Cile, sitnije” i ekstremno popularan album “Mile voli disko” s istoimenim hitom te pjesmama “Duge noge” i “Došlo vreme da se pođe”, koji je prodan u 780.000 kopija. Deset godina stariji od Brene, Bregović je tada s pune 34 godine u jeku svoje slave i rastura po Jugoslaviji kao vođa Bijelog dugmeta.

 

Upravo je 80-ih, nedugo nakon nastanka ove fotografije koja je do danas ostala skrivena u privatnom fotoalbumu pod slojem prašine, uslijedila priča o tajnoj ljubavi velikih zvijezda koja je vrištala s naslovnica svih novina i magazina.

 

“Lepa Brena i Goran Bregović na njegovoj jahti” bio je samo jedan od udarnih naslova koji su zaludili fanove, a kiosci su prodali sve primjerke novina koje bi se tiskale. U novinama su se mogli pročitati tračevi, bez ikakve potvrde ili dokaza.

 

Pisalo se da je Lepa Brena bila gošća na jahti u vlasništvu Gorana Bregovića. Jahta je to na kojoj su zasigurno došli i do usamljenog otoka Šćedro gdje je nastala intrigantna fotografija koju sada prvi put objavljujemo.

 

Tvrdili su 80-ih u novinama Brenini susjedi da često u svom kraju vide Bregovića.

 

Brena, tada najveća jugoslavenska zvijezda, živjela je u Novom Sadu, a susjedi su bili uvjereni da k njoj često svraća Brega koji bi u rukama obavezno nosio cvijeće, vino i bombonijere.

 

Fatalna ljubav

 

Ljubav je s vremenom očito pukla, jer se Bregovića osim Brene, povezivalo i s mnogim drugim ljepoticama poput glumice Maje Sabljić, Alke Vuice, tada novinarke Poleta, i manekenke Ljiljane Tić.

 

No, i danas se suvremenici sjećaju te bombastične vijesti, a iako očito nije sretno završila prenosi se priča o toj fatalnoj ljubavi jugoslavenskog celebrity para, danas u sretnim brakovima.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN7dm)

 

 

BLIN
KOMENTARI