VIDEO/ UMJESTO ODMORA, PROŽIVJELI PAKAO

Nakon drame na ljetovanju: Pogledajte snimke iz skupocjene vile nastale oni noći kada je Nikolina Pišek izbačena!

Showbizz 09.08.20, 16:10h

Nakon drame na ljetovanju: Pogledajte snimke iz skupocjene vile nastale oni noći kada je Nikolina Pišek izbačena!
Drama pred vilom potrajala je pet sati, od ponoći do ranog jutra, no pravo iznenađenje Ristović je doživio idućeg dana kada je došao u policiju prijaviti razbojničku krađu i nestanak novca i dragocjenosti

 


Nikolina Ristović (Pišek) ustupila je Dalmatinskom portalu snimke vile u Kaštel Starom u kojem je ljetovala s obitelji te u kojoj se njihov odmor pretvorio u noćnu moru.

 


Više snimaka i fotografija možete pogledati ovdje
 

- Uništavali kuću? Evo, tu su videosnimci pa možete vidjeti kako izgleda devastirani interijer vile. Tako valjda Rok Gale želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 tisuća eura gotovine i dragocjenosti koje su nam odnijeli iz vile. Držim da je Gale sve inscenirao kako bi se domogao vrijednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena. Žena koja nam je trebala biti na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili. Gale je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primjereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, interijer i eksterijer pokriveni su videonadzorom. Tri dana prije no što su nam zapriječili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati prije našeg 'check-outa', Vidoje je ukucao krivu šifru u sef koji se zablokirao pa je Galo otključao sef i vidio što je sve u njemu - ispričala je Nikolina.


Kako tvrdi Nikolina, dvanaestog dana boravka u vili, s 30. na 31. srpnja, izbačeni su na ulicu. Rok Gale je napao Vidoja, njena kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj, a ostali su i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

 

vidoje-ristovic-nikolina-pisek


- Vidjela sam da se znaju sa zaštitarima, od njih nismo dobili nikakvu zaštitu. Rekli su da ne mogu zadirati u privatno vlasništvo. Podnijela sam predstavku na njihovo postupanje - kaže Nikolina.


Kći joj se u toj drami onesvijestila, a Pišek tvrdi da su Gale i zaštitari zabranili Hitnoj pomoći da joj ukaže pomoć u vili, nego su je iznijeli do kola i prebacili u bolnicu. Drama pred vilom potrajala je pet sati, od ponoći do ranog jutra, no pravo iznenađenje Ristović je doživio idućeg dana kada je došao u policiju prijaviti razbojničku krađu i nestanak novca i dragocjenosti. 

 

'Gale ga je već bio prijavio za prijetnju. Tvrdi da mu je rekao da će mu otrgnuti glavu i srušiti kuću. Nakon toga su ga zadržali i idući dan priveli na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Pušten je nakon ispitivanja', kaže Pišek. 

 

Od agencije preko koje su iznajmili vilu zatražila je refundaciju troškova. 

 

'I oni su naveli da smo počinili nekakvu štetu, što smo sve demantirali jer je to potpuno neosnovano. Ništa od toga nije istina. Ovo je bila organizirana zločinačka aktivnost s njihove strane. Prekršili su i zakonske odredbe o privatnosti jer smo konstantno bili snimani i unutra i van objekta. Sve smo to doživjeli u vili koja se reklamira kao potpuna relaksacija.Bio je to pravi adrenalinski odmor', kaže Pišek. 

 

(DalmatinskI portal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI