VJENČANJE POD MASKAMA

Fatalni Hakija oženio Zagrepčanku, ona zbog ljubavi preselila u Konjic: Željeli su veliku svadbu od hiljadu zvanica...

Nedjeljni magazin 06.08.20, 10:23h

Fatalni Hakija oženio Zagrepčanku, ona zbog ljubavi preselila u Konjic: Željeli su veliku svadbu od hiljadu zvanica...
- Imali smo u planu napraviti veliku svadbu, čak se radilo o oko tisuću uzvanika, ali situacija je učinila da to moramo svesti na minimum - ispričao je fatalni Hakija

 

 


Natjecatelj 12. sezone showa “Ljubav je na selu” Hakija Špago (42) iz Konjica vjenčao se sa Zagrepčankom Almom (30), piše 24sata.hr


- Evo, konačno smo nakon pet mjeseci obavili ovu najvažniju stvar u našem životu, a to je vjenčanje - rekao Hakija Špago.


- Imali smo u planu napraviti veliku svadbu, čak se radilo o oko tisuću uzvanika, ali situacija je učinila da to moramo svesti na minimum - ispričao je fatalni Hakija. 


Kaže kako su se na svadbi pridržavali svih potrebnih mjera zaštite zbog pandemije korona virusa.


- Imali smo neobično vjenčanje pod maskama, uz vrlo mali broj članova uže obitelji, samo desetak njih. Poštovali smo sve mjere, razmak od metar i pol itd. Tako da smo ovaj naš čin obilježili uz 30-40 gostiju najbližih ljudi - priznao je simpatični farmer.  

 

hakija-alma-vjencanje-2

 

Golupčići su se lako dogovorili oko pjesme za prvi ples.

 

- S obzirom na to da nam se oboma jako sviđa Oliver Dragojević, odabrali smo pjesmu ‘Kad mi dođeš ti’, jer ona nas povezuje - iskren je Hakija.

 

Otkrio je i što ga je posebno raznježilo taj dan.


- Sigurno najemotivniji trenutak na našem vjenčanju bio je dolazak Alme pred općinu. Dogovorili smo da ja dođem prvi, a ona je došla 15 minuta nakon mene. Kad je stigao automobil u kojemu se nalazila, pomislio sam: ‘Kako će to sve izgledati?’. Njezina pojava i izlazak iz automobila bili su nešto najemotivnije što sam doživio, to je nevjerojatan prizor koji ću pamtiti cijeli život - zaključio je farmer.   


Djevojka se zbog ljubavi preselila u Konjic, gdje živi Hakija, i ondje su već započeli zajednički život. 

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI