VIDEO/ SUPRUGA VRIŠTALA, PROLAZNICI ODOBRAVALI

Makljaža na Jadranu: Nezadovoljni turista i iznervirani konobar potukli se zbog palačinki! Gost završio u Hitnoj...

Hronika 04.08.20, 20:30h

Makljaža na Jadranu: Nezadovoljni turista i iznervirani konobar potukli se zbog palačinki! Gost završio u Hitnoj...
U jednom trenutku konobar je gostu uzeo mobitel (valjda kao osiguranje naplate), zatim je došlo do naguravanja u kojem je mobitel “odletio”, a na kraju je sukob završio brzinskom tučnjavom u kojoj je stranac završio na tlu

 

 

Na središnjem splitskom trgu u utorak oko 11 sati došlo je do incidenta između konobara i gosta, a internetom već kruži snimka na kojoj se vide dvojica mladića kako se tuku, piše Slobodna Dalmacija.


Francuski državljanin bio je bos, obučen u bermude i kratku crnu košulju, dok je konobar s kojim se tukao odjeven u dugu bijelu košulju, duge hlače i ljetne zatvorene cipele. Borba koju je inicirao konobar trajala je manje od minute i završila kad je domaćin krošeom "načeo" stranog gosta, koji je nakon nekoliko izmijenjenih udaraca, kako se čini, pao od udarca koji mu nije ni upućen.


Žena u zelenoj haljini zavikala je na francuskom jeziku, a domaći su dovikivali: "Neka mu ih je da", misleći na batine, a čuju se i povici: "Neka se mlate, majko moja".


Prema izjavi očevidaca, sukob na Pjaci u restoranu Plac izbio je oko - deserta! Navodno je Francuz naručio palačinke koje su stigle na njegov stol s priličnim kašnjenjem, zbog čega ih nije htio platiti, što je dovelo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba konobara i stranca na štekatu, piše Slobodna Dalmacija.


U jednom trenutku konobar je gostu uzeo mobitel (valjda kao osiguranje naplate), zatim je došlo do naguravanja u kojem je mobitel “odletio”, a na kraju je sukob završio brzinskom tučnjavom u kojoj je stranac završio na tlu.


I konobar i Francuz sad su dostupni policiji, dok je Francuz odveden u Hitnu kako bi mu se pružila i liječnička pomoć.

 

Snimak ovog burnog incidenta pogledajte ovdje

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI