Nakon proslave Kurban-bajrama

Dječak iznenada postao jako uspavan: Doktori na glavi pronašli ranicu, a snimak ih šokirao!

Hronika 04.08.20, 13:12h

Dječak iznenada postao jako uspavan: Doktori na glavi pronašli ranicu, a snimak ih šokirao!
Ljekari su ga odmah pregledali, a na glavi su mu pronašli malenu ranu i krv na vlasištu

 

Liječnici iz Jeruzalema ostali su u šoku kada u otkrili što je uzrok iznenadne pospanosti kod devetogodišnjeg dječaka kojeg su zabrinuti roditelji doveli u bolnicu, prenosi Večernji list.

 

Roditelji su s dječakom iz Palestine stigli u Medicinski centar Hadassah zato što je devetogodišnjak bio previše uspavan.

 

Liječnici su ga odmah pregledali, a na glavi su mu pronašli malenu ranu i krv na vlasištu. Odmah su mu napravili CT nakon čega su otkrili kako dječak ima metak u glavi.

 

Metak je prošao kroz lubanju i zaustavio se u dječakovu mozgu. Neurokirurg Guy Elor, koji je izvadio metak iz dječakove glave, kaže kako roditelji nisu znali da je njihov sin pogođen.


– Majka je rekla da se igrao sa svojim prijateljima i da se nešto dogodilo, da je možda palo nešto na njega. Priča nije potpuno jasna. Imao je malenu ranu na glavi – rekao je liječnik, piše Times of Israel.

 

snimak-glave-metak

 

Sumnja se da je dječak pogođen tijekom proslave Kurban-bajrama. 

 

– Da je metak otišao u drugom smjeru, mogao je prouzročiti mnogo veću štetu i značajno neurološko oštećenje – rekao je liječnik te dodao kako se dječak dobro oporavlja i razgovara sa svojom obitelji.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI