Ipak je razlog treća osoba

Boris Rogoznica priznao aferu koja ga je koštala braka sa Doris Pinčić: Ko je Alex Ognjena?

Showbizz 03.08.20, 12:00h

Boris Rogoznica priznao aferu koja ga je koštala braka sa Doris Pinčić: Ko je Alex Ognjena?
Nešto više od mjesec dana nakon što su javno priznali da su se odlučili razići, negirajući pritom upletenost ikakve treće osobe, na vidjelo izlaze novi detalji bračnog kraha Doris Pinčić i Borisa Rogoznice

 

 

Početkom juna voditeljica Doris Pinčić potvrdila je putem svog službenog Instagram profila široj javnosti da se razilazi od svog supruga Borisa Rogoznice. Nedugo nakon toga, glazbenik je odlučio progovoriti javno o svojim ljubavnim problemima i pred kamerama RTL televizije negirao da se njegov brak raspao zbog neke treće osobe. No, izgleda da nije bio baš potpuno iskren, piše Tportal.hr.

 

U novom intervju, Rogoznica je potvrdio da je povrijedio sada već bivšu suprugu i obitelj.

 

‘Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana’, rekao je za magazin Story zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica, nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska sa 36-godišnjom Alex Ognjenom.

 

Alex se predstavlja kao kantautorica, organizatorica humanitarnih akcija, dizajner, televizijska i radijska voditeljica, a za medije je sada otkrila vrlo intimne razgovore s Rogoznicom koji su trajali nekoliko mjeseci, a u kojima Boris nije krio svoje namjere.

 

Dok se njezin sada već bivši brak provlači ponovno kroz medije, HRT-ovka Doris Pinčić ne obazire se na problem koji su iza nje. Jutros je na svoje radno mjesto stigla puna energije i s velikim osmijehom. Baterije je napunila tijekom vikend odmora u Zadru sa svojom obitelji i djecom koju dijeli s Borisom Rogoznicom, a o kojoj su se kako tvrde, odlučili nastaviti zajedno brinuti.

 

BLIN
KOMENTARI