NAKON PONOVNOG HAPŠENJA SINIŠE ŠAKIĆA

Odmotava se klupko oko brutalnog ubistva Slaviše Ćuluma: Šta je sve policija pronašla tokom pretresa?

Hronika 29.07.20, 10:42h

Odmotava se klupko oko brutalnog ubistva Slaviše Ćuluma: Šta je sve policija pronašla tokom pretresa?
Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske pod nadzorom Republičkog tužilaštva, nastavlja dalje rad po ovom predmetu

 

 

 

 

Policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske predali su danas Tužilaštvu RS Sinišu Šakića iz Banje Luke, uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu teško ubistvo Slaviše Ćuluma, 15. maja ove godine u mjestu Dragočaj, kod Banje Luke.


Iz entitetske policije podsjećaju da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet jučer, uz asistenciju SAJ-a, izvršili pretrese na nekoliko lokacija u Banjoj Luci koje koristi Šakić.


- Pronašli su i oduzeli maskirnu uniformu za koju postoji sumnja da ju je lice koristilo prilikom izvršenja krivičnog djela za koje se sumnjiči, motorne kacige, pištolj 'glok' sa izbrušenim serijskim brojem sa mecima, više mobilnih telefona, novac, putničko motorno vozilo 'BMW', motocikl skuter 'T max', kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem krivičnog djela, a koji će biti vještačeni u krivičnom postupku – precizirali su iz policije uz navođenje inicijala osumnjičenog.


Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske pod nadzorom Republičkog tužilaštva, nastavlja dalje rad po ovom predmetu.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI