nevjerovatna priča iz potopljenog zagreba

Spasila čovjeka iz potonulog auta: Zavezala sam pse, skinula tenisice, duksu i naočale i ušla u vodu

Hronika 25.07.20, 16:10h

Spasila čovjeka iz potonulog auta: Zavezala sam pse, skinula tenisice, duksu i naočale i ušla u vodu
- Doplivala sam do auta i pomogla sam mu da otvori vrata i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala s njegovom protezom jer čovjek nema nogu - opisala je Zagrepčanka

 

Jedna je Zagrepčanka tijekom jučerašnjeg nevremena u Zagrebu priskočila u pomoć čovjeku kojega je voda zarobila u autu i nije mogao izaći.

 

"Ja sam šetala pse po kvartu i čula ženu da viče “izađi van”. Čovjek je tonuo u autu u podvožnjaku, nije mogao otvoriti vrata, a auto je tonuo. Ja sam pitala ljude jesu li zvali koga - jesu ali ili bude zauzeto ili kažu da zasad nemaju nikog. Onda sam zavezala pse, skinula tenisice, duksu i naočale i ušla u vodu. Doplivala sam do auta i pomogla sam mu da otvori vrata i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala s njegovom protezom jer čovjek nema nogu. Auto više nije tonuo pa je bio siguran na krovu. Vatrogasci su došli za par minuta i izvukli ga", opisala je Mirna Mrčela situaciju za N1.

 

Njezina je majka Nevenka također izvijestila o njezinu herojskom činu.

 

"Mama, samo da znaš, da se ne šokiraš od mog statusa. Prije sat vremena sam ušla plivati u Miramarsku da pomognem čovjeku koji je tonuo. Nije mogao otvoriti vrata. Ja sam mu pomogla i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala s njegovom protezom, jer čovjek nema nogu. Pse sam bila zavezala za ogradu podvožnjaka. Vatrogasci su ga izvukli. Ja sam, evo, doma, oprala se u toploj vodi i OK sam. A i čovjek je OK", opisala je majka poruku koju je dobila od kćeri, dodavši da je izrazito ponosna na humani čin svoje kćeri.

 

Video i ostatak detalja potražite OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr) 

BLIN
KOMENTARI