VIDEO/ KAMERMAN JE PRVI UGLEDAO

Drama na snimanju novog spota Nene Murića: Ogromna zmija krenula je prema lijepoj Tuzlanki...

Showbizz 23.07.20, 13:36h

Drama na snimanju novog spota Nene Murića: Ogromna zmija krenula je prema lijepoj Tuzlanki...
Dan je bio izuzetno topao i dok je kamerman Jasmin Jatić sa Ines snimao scene u parku, kroz objektiv je primijetio da se prema njoj kreće ogromna zmija...

 


Neno Murić danas je predstavio novi singl i spot „Bambina“.


Pjevač je autor teksta, a muziku je uradio zajedno sa njegovim bliskim saradnikom Edvinom Hadžićem, koji je pjesmu također i aranžirao.


„Bambina“ je pravo muzičko osvježenje i nešto potpuno drugačije u Neninom radu. Ova vesela ljetna pjesma u reggaeton ritmu donosi obilje pozitivne energije, poziva na ples, a u mislima nas vodi južnije do mora, pješčanih plaža i opuštenog stila života.

 

spot-bambina


- Želio sam ovom pjesmom da se približim mlađoj publici. Spot smo snimali u Tuzli, a režirao ga je Azur Jahić. U njemu se pojavljuju modeli iz agencije ABC, a glavnu ulogu smo povjerili lijepoj Ines Jovanović, rođenoj Splićanki koja živi u Tuzli. Snimali smo na nekoliko lokacija u gradu soli, ekipa je bila raspoložena i vladala je odlična atmosfera. Bilo je i nekih zanimljivih situacija. Dan je bio izuzetno topao i dok je kamerman Jasmin Jatić sa Ines snimao scene u parku, kroz objektiv je primijetio da se prema njoj kreće ogromna zmija. Na sreću nije bilo incidenta, jer smo reagovali na vrijeme. Za moj stajling bila je zadužena kostimografkinja Vesna Teodosić, a modeli Emir, Ermin i Jasmin su se odlično snašli u svojim ulogama - kaže Neno Murić.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI