RAZLIČITI POGLEDI

Dok pljušte negativne reakcije na usvajanje budžeta, oglasio se i Dragan Čović iz izolacije i poručio...

Front 21.07.20, 19:10h

Dok pljušte negativne reakcije na usvajanje budžeta, oglasio se i Dragan Čović iz izolacije i poručio...
Brojne reakcije nakon usvajanja budžeta, koji će zbog nastale situacije ići na dodatno usaglašavanje, usmjerene su na kritike upućene poslanicima HDZ-a i SNSD-a i tvrdnje da su oni kroz amandmansku proceduru i manipulacije svjesno načinili još jedan korak u prolongiranju izbora s ciljem njihovog sprječavanja

 

 

Nakon današnjeg usvajanja dva različita teksta državnog budžeta za 2020. godinu i brojnih reakcija koje su uslijedile potom, oglasio se i lider HDZ-a Dragan Čović te postom na Twitteru kratko poručio: 


- Danas smo na Domu naroda PSBiH usvojili Prijedlog zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2020. Današnji iskorak važan je za ostvarenje stabilizacije na europskom putu BiH te pridruženje europskoj obitelji. 


Naime, Čović nije prisustvovao današnjoj sjednici jer je pozitivan na koronavirus te je svoje ovlasti prenio na Lidiju Bradaru.


Inače, brojne reakcije nakon usvajanja budžeta, koji će zbog nastale situacije ići na dodatno usaglašavanje, usmjerene su na kritike upućene poslanicima HDZ-a i SNSD-a i tvrdnje da su oni kroz amandmansku proceduru i manipulacije svjesno načinili još jedan korak u prolongiranju izbora s ciljem njihovog sprječavanja. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI