Majka Lisa Marie Presley slomljena nakon tragedije

Jedini unuk Elvisa Presleyja izvršio samoubistvo, pronađen sa ranama od vatrenog oružja

Showbizz 13.07.20, 08:11h

Jedini unuk Elvisa Presleyja izvršio samoubistvo, pronađen sa ranama od vatrenog oružja
Keough se rijetko pojavljivao u javnosti, ali nekoliko njegovih fotografija pokazalo je veliku sličnost sa djedom, kraljem rock'n'rolla

 

 

Jedini unuk legendarnog američkog muzičara Elvisa Presleyja umro je jučer, potvrdio je za agenciju AFP menadžer njegove majke Lise Marie Presley. Lokalni mediji navode da je riječ o samoubistvu.

 

Benjamin Keough (27) pronađen je u Kalabasasu u blizini Los Angelesa sa ranama od vatrenog oružja. Policijski izvori su za TMZ saopćili da je mladić pucao u sebe.

 

Menadžer Roger Widynowski nije dao više detalja o smrti, samo je rekao da je Lisi Marie Presley, Elvisovom jedinom djetetu iz braka sa glumicom Priscillom Presley, "srce razbijeno i devastirano".

 

- Obožavala je tog dječaka. On je bio ljubav njenog života - rekao je Widynowski i dodao da "Lisa pokušava ostati jaka za svoje kćeri“.

 

Keough se rijetko pojavljivao u javnosti, ali nekoliko njegovih fotografija pokazalo je veliku sličnost sa djedom, kraljem rock'n'rolla. Legendarni Elvis Presley umro je 1977., sa 42 godine.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI