FOTO/ Izbili neredi nakon Vučićevog obraćanja

Izgorjela vozila i policija na ulicama: Pogledajte kako Beograd izgleda poslije sinoćnjeg protesta

Front 08.07.20, 09:31h

Izgorjela vozila i policija na ulicama: Pogledajte kako Beograd izgleda poslije sinoćnjeg protesta
Na Trgu Nikole Pašića sve trenutno djeluje manje-više normalno, ali se ispred zgrade Doma Narodne skupštine i dalje nalazi desetak policijskih vozila, kao i veoma jake policijske snage za razbijanje demonstracija

 

Demonstracije ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu bjesnile su noćas skoro šest sati, u okršaju demonstranata i policije povrijeđeno je nekoliko desetina ljudi sa obje strane kojima je pomoć uglavnom ukazivana na Vojno-medicinskoj akademiji, a o stepenu obračuna svjedoče i slike koje su Beograđani mogli da vide u jutarnjim satima.

 

Četiri spaljena automobila, od kojih jedna policijska "marica", nalaze se na samom početku Tašmajdanskog parka, između zgrade Pošte i Crkve Svetog Marka.

 

Mnogi sugrađani u čudu su prolazili ovog jutra pored njih, očigledno nesvjesni šta se sve tu dešavalo samo pet-šest sati ranije, piše Blic.

 

Na Trgu Nikole Pašića sve trenutno djeluje manje-više normalno, ali se ispred zgrade Doma Narodne skupštine i dalje nalazi desetak policijskih vozila, kao i veoma jake policijske snage za razbijanje demonstracija.

 

Uostalom, pogledajte sve to u Blicovoj fotogaleriji.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI