FOTO/ OSVOJITE GRATIS TRETMAN

DEPO Portal i saloni 'M' Šabić daruju vam vrhunske tretmane za njegu kose tokom ljeta... Klikni i saznaj više!

ŽENA iN 07.07.20, 12:29h

Svi ovi tretmani vas očekuju u vašim salonima 'M' u Sarajevu, a možete ih dobiti GRATIS ukoliko ste čitatelj/čitateljka DEPO Portala i učestvujete u našoj nagradnoj igri

 

Tokom ljetnih mjeseci kosa je izložena vanjskim uticajima - sunce, pojačano znojenja tjemena glave koje onda dovodi do masne kose, što opet vodi njenom kose, hloru iz bazenske vode itd... Sve to isušuje njenu strukturu, dok pojačano znojenje ujedno dovodi i do viška sebuma (masna koža i korijen kose). 


Da bi što advekantije zaštitili kosu svojih klijenata, u salonima 'M' u Sarajevu pripremili su čitav spektar tretmana... Svi su namijenjeni za njegu kose i njenu zaštitu na vrlo efikasan način. 

 

9-sabic

 


U pitanju je linija proizvoda Davines, italijanskog brenda zasnovanog na prirodnim resursima, koja snažno i efikasno njeguje kosu. Preparati kao energetske maske na voćnoj bazi The Quick Fix su solucija za sve tipove kose, a potrebno je samo pet minuta da joj se vrati nježnost, podatnost i hidratiziranost, sa produženim djelovanjem do sljedećeg pranja kose.


Za osobe koje preferiraju ulje kao baznu njege svoje kose, tu je top linija Davinesa OI, koja je na našem tržištu obogaćena ponudom novog Butter tretmana, koje kroz Roko ulje, kao i mlijeko, šampon i maska, pruža jedinstvenu njegu kose. Roko ulje je unikatna linija njege napravljena tako što su iz devet ulja uzeti najbolji elementi za kosu. Učinci su višestruki - omogućava zaštitu kose na suncu, kao i od izlaganja morskoj i bazenskoj vodi, stvarajući lagani zaštitni film koji sprečava prodiranje UV zraka, soli i hlora u strukturu dlake, čineći je nježnom i njegovanom. 

 

m-sabic-tretmani


Kao rješenje problema masnog tjemena, u ponudi su Sea salt proizvodi koji se nanose na kožu tjemena i koji sklanjaju višak masnoće iz korijena kose i tjemena bez ispiranja te tako omogućavaju dnevnu brzu njegu bez pranja kose. 

 

O svemu više pogledajte i u našoj fotogaleriji.

 

SALONI 'M' - GRATIS TRETMANI ZA ČITAOCE DEPO PORTALA
Svi ovi tretmani vas očekuju u vašim salonima 'M' u Sarajevu, a možete ih dobiti GRATIS ukoliko ste čitatelj/čitateljka DEPO Portala i učestvujete u našoj nagradnoj igri. 
Sve što trebate je da, ako želite isprobati učinke ovih vrhunskih preparata, to naznačite ispod teksta na našoj FB stranici i ostavite ime i prezime. 
Saloni 'M' daruju deset besplatnih tretmana, a plaća se šišanje i/ili feniranje.
Nagradna igra traje do četvtka, 09. jula, u 12 sati, nakon čega ćemo izvući i objaviti sretne dobitnike.
5-sabic-razne-njege

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI