foto/ U PONUDI 'M' ŠABIĆ

Kako njegovati kosu tokom ljeta: Popularni sarajavski salon pripremio je čitav spektar efikasnih tretmana...

ŽENA iN 05.07.20, 15:22h

Da bi što advekantije zaštitili kosu svojih klijenata, u salonima 'M' u Sarajevu pripremili su čitav spektar tretmana... Svi su namijenjeni za njegu kose i njenu zaštitu na vrlo efikasan način

 


Tokom ljetnih mjeseci kosa je izložena vanjskim uticajima - sunce, pojačano znojenja tjemena glave koje onda dovodi do masne kose, što opet vodi njenom kose, hloru iz bazenske vode itd... Sve to isušuje njenu strukturu, dok pojačano znojenje ujedno dovodi i do viška sebuma (masna koža i korijen kose). 


Da bi što advekantije zaštitili kosu svojih klijenata, u salonima 'M' u Sarajevu pripremili su čitav spektar tretmana... Svi su namijenjeni za njegu kose i njenu zaštitu na vrlo efikasan način. 

 

9-sabic

 


U pitanju je linija proizvoda Davines, italijanskog brenda zasnovanog na prirodnim resursima, koja snažno i efikasno njeguje kosu. Preparati kao energetske maske na voćnoj bazi The Quick Fix su solucija za sve tipove kose, a potrebno je samo pet minuta da joj se vrati nježnost, podatnost i hidratiziranost, sa produženim djelovanjem do sljedećeg pranja kose. 

 

3-sabic-3


Za osobe koje preferiraju ulje kao baznu njege svoje kose, tu je top linija Davinesa OI, koja je na našem tržištu obogaćena ponudom novog Butter tretmana, koje kroz Roko ulje, kao i mlijeko, šampon i maska, pruža jedinstvenu njegu kose. Roko ulje je unikatna linija njege napravljena tako što su iz devet ulja uzeti najbolji elementi za kosu. Učinci su višestruki - omogućava zaštitu kose na suncu, kao i od izlaganja morskoj i bazenskoj vodi, stvarajući lagani zaštitni film koji sprečava prodiranje UV zraka, soli i hlora u strukturu dlake, čineći je nježnom i njegovanom. 

 

5-sabic-razne-njege


Kao rješenje problema masnog tjemena, u ponudi su Sea salt proizvodi koji se nanose na kožu tjemena i koji sklanjaju višak masnoće iz korijena kose i tjemena bez ispiranja te tako omogućavaju dnevnu brzu njegu bez pranja kose. 

 

Svi ovi tretmani vas očekuju u vašim salonima 'M' u Sarajevu, a više pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI