foto/ pusto zrće, nigdje partijanera

Hrvatska Ibiza zjapi prazna, korona obustavila biznis: Izbrojali smo tridesetak ljudi...

Biznis Klub 05.07.20, 10:49h

Hrvatska Ibiza zjapi prazna, korona obustavila biznis: Izbrojali smo tridesetak ljudi...
Vlasnicima klubovima i onima koji od Zrća posredno žive, a njih je u Novalji popriličan broj, bio je to zadnji čavao u lijes ionako izgubljene sezone

 

Prvi je dan srpnja. U zraku je više od trideset, sunce nemilice prži, more je kristalno čisto.

 

Nepregledan niz ležaljki uredno je posložen s pažljivo izmjerenim razmakom, u pozadini se s jednog od šankova čuje klupska glazba. Sve je tu kao savršena kulisa za dobar provod. Jedino nema ljudi.

 

Plaža Zrće u Novalji, raj za partijanere iz cijelog svijeta, industrija zabave i tvornica novca, zjapi potpuno prazna. Slovom i brojkom, na 25 tisuća kvadrata najpoznatije plaže u Hrvatskoj, prvog dana sedmog mjeseca nabrojili smo ukupno 30 ljudi - piše Zadarski.hr

 

Polovica od toga je osoblje koje na paklenoj vrućini priprema klubove za ono malo gostiju koji od Zrća ne žele odustati ni nakon što je Grad Novalja, dan ranije, službeno zabranio održavanje svih festivala, after partyja i drugih masovnijih okupljanja na plaži.

 

Vlasnicima klubovima i onima koji od Zrća posredno žive, a njih je u Novalji popriličan broj, bio je to zadnji čavao u lijes ionako izgubljene sezone.

 

Ostatak teksta i fotogaleriju pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI