Iz MUP-a KS potvrdili

Raspisana potjernica za Sašom Golubom: Jeste li vidjeli osumnjičenog za ubistvo Nedžiba Spahića?

Hronika 02.07.20, 18:29h

Raspisana potjernica za Sašom Golubom: Jeste li vidjeli osumnjičenog za ubistvo Nedžiba Spahića?
Podsjećamo, Nedžib Spahić je ubijen u ponedjeljak u ugostiteljskom objektu u sarajevskom naselju Grbavica, a počinilac je pobjegao automobilom koji je pronađen na Ciglanama

 

Danas je postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo predložio Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora i raspisivanje potjernice za Sašu Goluba, koji se sumnjiči da je direktni počinilac ubistva Nedžiba Spahića.

 

- Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 166. KZ F BiH (ubistvo), na štetu N.S. iz Sarajeva, potražuje se lice Saša Golub, rođen 1977.godine, nastanjen u ul. Bosanski put bb, općina Ilijaš. Molimo građane da sve informacije koje bi mogle doprinijeti pronalasku pomenutog lica dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na broj 122 ili u najbližoj policijskoj stanici - saopšteno je iz MUP-a KS.

 

Podsjećamo, Nedžib Spahić je ubijen u ponedjeljak u ugostiteljskom objektu u sarajevskom naselju Grbavica, a počinilac je pobjegao automobilom koji je pronađen na Ciglanama.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI