FOTO/ Odbjegli bivši čelnik Dinama uživa na moru

Zdravko Mamić krstari Neumskim zalivom: 'Kapetane, pazi da ne zalutaš u hrvatske vode'

Lifestyle 01.07.20, 21:18h

Zdravko Mamić krstari Neumskim zalivom: 'Kapetane, pazi da ne zalutaš u hrvatske vode'
Bivši čelnik i savjetnik Dinama zadnjih godina boravi u Bosni i Hercegovini nakon što je pobjegao hrvatskom pravosuđu. Optužen je u junu 2018. godine za izvlaćenje novca iz Dinama, te je osuđen na šest i pol godina

 


Zdravko Mamić uživa posljednjih dana u Neumu, snimljen je kako se kupa i odmara u jednom od hotela, a sad se pojavila i fotografija na Instagramu gdje je - zaplovio na jahti.

 

Čini se da se poželio rashladiti na Jadranu i da mu je dosadila međugorska oaza, ali je naravno pazio da ostane u granicama države u kojoj ima prebivalište posljednjih godina.

 

"Kapetane Mamiću, pazi samo da ne zalutaš u hrvatske vode", šale se na račun Mamića, nakon što je objavljena fotografija u kojoj je zaplovio ispred Neuma.

 

zdravko-mamic

 

Snimljen je kako se rado fotografira s fanovima, a naravno, u stopu ga prati i određena osoba, navodno - tjelohranitelj. Ipak rado daje autograme i ne odbija - fotografiranje.

 

Bivši čelnik i savjetnik Dinama zadnjih godina boravi u Bosni i Hercegovini nakon što je pobjegao hrvatskom pravosuđu. Optužen je u junu 2018. godine za izvlaćenje novca iz Dinama, te je osuđen na šest i pol godina.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI