Skoro 15 mjeseci kasnije

Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića, osumnjičenog za ubistvo Slaviše Krunića

Hronika 01.07.20, 15:12h

Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića, osumnjičenog za ubistvo Slaviše Krunića
U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija "Sector Security", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen

 

 

Vozilo koje je koristio Benedi Đukanović, jedan od osumnjičenih za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, pronađeno je u Tešnju, potvrđeno je "Nezavisnim".

 

Policijski službenici Policijske stanice Tešanj 27. juna obavijestili su policijske službenike MUP-a RS, da se u Tešnju, na parking prostoru u Ulici Huseina Kapetana Gardaševića nalazi parkirano vozilo golf 7 bijele boje /O03-K-770/, a kojeg je koristio Benedi Đukanović, osumnjičeni u krivičnom predmetu, teško ubistvo na štetu Krunić Slaviše i drugih, a za kojim vozilom je bio na snazi raspis o traganju.

 

Policijski službenici UOTK MUP-a RS su obavijestili postupajućeg tužioca Republičkog javnog tužilaštva, posebnog Odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtezih oblika privrednog kriminaliteta koja je naložila da se nakon izvršenog uviđaja o pronalasku vozila od strane mjesno nadležne Policijske stanice, vozilo preda u nadležnost policijskih službenika UOTK.

 

Isti dan uviđaj na licu mjesta pronalaska vozila izvršili su policijski službenici policijske stanice Tešanj u prisustvu policijskog službenika UOTK.

 

Nakon izvršenog uviđaja, navedeno vozilo preveženo je u krug policijske stanice Tešanj.

 

Policijski službenici UOTK preuzeli su danas vozilo, nakon čega će isto biti deponovano u depozit Policijske uprave Banjaluka, gdje će se dalje preduzimati potrebne  mjere i radnje pod nadzorom postupajućeg Tuzilastva.

 

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija "Sector Security", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

 

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI