Nakon hapšenja u velikoj akciji u BiH

'U zatvoru kuhala čuvarima kafe': Otac Tijane Ajfon otkrio kako je starleta provela dane iza rešetaka

Hronika 24.06.20, 14:00h

'U zatvoru kuhala čuvarima kafe': Otac Tijane Ajfon otkrio kako je starleta provela dane iza rešetaka
Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je bio deponovan u tužilaštvu

 

Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon nakon što je provela skoro mjesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini, puštena je danas na slobodu.

 

Kako je za Blic objasnio njen otac, Đorđe Maksimović, Tijana je dobro podnijela dane iza rešetaka.

 

– Izašla je danas. Još nismo uspjeli da se čujemo jer nema telefon. Kažu da se super osjeća i da je u pritvoru bila potpuno opuštena i svoja. Šalila se sa svima, družila sa čuvarima, kuvala kafu. Svi su je zgotivili – kratko je prokomentarisao Tijanin otac.

 

Podsjećanja, srpska starleta uhapšena je u velikoj akciji policije sa još 35 osoba. Osumnjičeni se terete za zloupotrebu opojnih droga, neovlašteno posjedovanje oružja i prostituciju. Tijana Ajfon u Tužilaštvu u Bosni i Hercegovini nije odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša s kojima je bila intimna, tvrdio je tada njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.

 

Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je bio deponovan u tužilaštvu.

 

– Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana i da se ne bavi prostitucijom! Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznijela nikakvu odbranu, a detalje će iznijeti kada bude podignuta optužnica, za nekoliko mjeseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke “ajfon” je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu i neće biti otključavan – rekao je nedavno advokat Stevanović.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI