Video/ Lider SBB-a na Face TV

Radončić: Bakir i Seka večeraju sa Čovićem i njegovom ženom, a ja kad popijem kafu s njim...

Front 21.06.20, 12:27h

Radončić: Bakir i Seka večeraju sa Čovićem i njegovom ženom, a ja kad popijem kafu s njim...
Zar treba jedan klan da puca u moje sinove jer misli da sam izdavao pasoše suparničkom klanu?! Ta priča nije nastala u srpskoj obavještajnoj službi, već u Sarajevu!

 

Sinoć je na Face TV-ju u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića gostovao lider SBB-a i bivši ministar sigurnosti Fahrudin Radončić.

 

Prenosimo dio razgovora, a kompletno gostovanje možete pogledati u videu ispod.

 

Senad: Znaš li ko je Erik Larson? Znam! Senad: Jesi li se povukao sa mjesta ministra zbog dolaska Erika Larsona, specijalnog tužioca za kriminal, mito i korupciju? Nisam se povukao zbog Larsona, to je konstrukcija!


Senad: Znate li šta su ‘’Erikove šeme’’, u prvom krugu tih šema ste Vi? Sjećam se, tu je i reis Cerić i još neki… Nadam se da Erik ne dolazi da lovi miševe!

 

Senad: Crnogorski političar Medojević je tvitao da ste Vi i Tači davali pasoše crnogorskom klanu. Koja je to koincidencija da se Vi i Tači tada povučete, Vi sa funkcije ministra BiH, a Tači  s pozicije predsjednika Kosova? Nisam se povukao zbog toga, Medojević je četnik, samo SDA mediji su prenijeli tu vijesti!

 

Zar treba jedan klan da puca u moje sinove jer misli da sam izdavao pasoše suparničkom klanu?! Ta priča nije nastala u srpskoj obavještajnoj službi, već u Sarajevu!

 

Senad: Na koga ste mislili kada ste kazali ‘’bagro, ovo vam neće proći’’? Je li Bakir, kojeg ste u ovoj emisiji nazvali kretenom, je li on bagra? Bakir nije bagra! Zbog Bakirovih veza sa Muslimanskom Braćom nemamo podršku ni Evrope ni arapskih zemalja! Bakir i Seka večeraju sa Čovićem i njegovom ženom, a ja kad popijem kafu s njim nazovu me izdajnikom! Sebija nije veliki politički igrač, nikad nije ni pomislila da mi nešto naredi! Nisam joj suprug da joj kažem da se povuče!

 

Konaković je Šešelj, sam je rekao da je radikal, ili je za psihijatra ili za radikalnih hodža, s kojima je dobar, neka mu saliju stravu!

 

SBB je dobio Opću bolnicu, zvao sam dr. Gavrankapetanovića i predložio mu da preuzme Opću bolnicu! Dao sam mu dva dana da dobro razmisli, pristao je radosno! Rekao sam mu da to ne znači njegovo stranačko opredjeljenje, to je bio njegov uslov! Uradio sam to iako sam znao da se Seki neće svidjeti!

 

Senad: Osmica? Nema diplomu, ali je dobro radio svoj posao, imali smo odličnu saradnju, ovo se neće dopasti Čampari! SDA i ja smo se razišli i zbog afere ‘’Respiratori’’ i zbog SDA pritiska na Tužilaštvo! Respiratori, radi se o brutalnoj krađi!

 

Senad: Jeste li uzimali i jeste li dužni? Lično, nisam dužan! Senad: Šta imate? Imam jahtu od 17,5 metara, seosko imanje i rezidenciju u Porto Montenegru!

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI