povećanje kadra

Stranka demokratske akcije (SDA) dobila pojačanje: Evo ko je pristupio stranci

Front 18.06.20, 14:10h

Stranka demokratske akcije (SDA) dobila pojačanje: Evo ko je pristupio stranci
Program koji prave za naredne četiri godine, dodao je, direktno se tiče projekata koji su kompatibilni programu SDA

 

Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković pristupio je danas Stranci demokratske akcije (SDA), a izjavio je tom prilikom da sa novim timom može realizirati sve projekte koji se tiču boljeg i ugodnijeg života u tom gradu.   

 

- Uslijed programskih ciljeva koje smo postavili i koji se tiču izgradnje infrastrukture u Gradu Živinice, smatram da nismo imali mogućnost završiti sve velike programe koje smo zadali sami sebi - kazao je Kamenjaković za Fenu.

 

Pohvalio je dosadašnju saradnju sa SDA u realiziranim projektima, posebno ističući podršku Gradskog vijeća Živinica i premijera Tuzlanskog kantona Denijala Tulumovića.

 

- Zbog građana Živinica i projekata koje smo sami sebi zadali, smatram da je ovo jedini put i način da možemo ostvariti sve što smo zacrtali - poručio je Kamenjaković, koji je na prošlim lokalnim izborima izabran na mjesto načelnika kao kandidat SDP-a BiH.

 

Program koji prave za naredne četiri godine, dodao je, direktno se tiče projekata koji su kompatibilni programu SDA.  

 

Premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović izrazio je zadovoljstvo što su u tom kantonu, pored tri načelnika, dobili još jednog gradonačelnika iz SDA.

 

Naglasio je da je u prethodnom periodu Gradsko vijeće Živinica gradonačelniku Kamenjakoviću uvijek davalo punu podršku.

 

- Kao predsjednik Gradske organizacije SDA Živinice, čast mi je da smo ovim činom nastavili saradnju i da ćemo ubuduće za Živinice, ali i za TK, napraviti iskorake u programskim ciljevima SDA i započete projekte nastaviti za dobrobit građana - zaključio je premijer Tulumović.

 

(Fena/mr)

BLIN
KOMENTARI