Izašla pred tužitelja

Političari i biznismeni strepe od njenog telefona: Šta je Tijana Ajfon rekla u svoju odbranu?

Hronika 18.06.20, 12:19h

Političari i biznismeni strepe od njenog telefona: Šta je Tijana Ajfon rekla u svoju odbranu?
U Tijaninom telefonu su navodno zabilježena imena i telefoni političara i biznismena iz Crne Gore, ali i kriminalaca iz regiona

 

Starleta i učesnica rijalitija Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, nije u tužilaštvu u Bosni i Hercegovini odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša sa kojima je bila intimna, tvrdi njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.


Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je sada deponovan u tužilaštvu, piše Blic.

 

– Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana i da se ne bavi prostitucijom! Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznijela nikakvu odbranu, a detalje će iznijeti kada bude podignuta optužnica, za nekoliko mjeseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke “ajfon” je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu i neće biti otključavan – rekao je advokat Stevanović.

 

On ističe da Tijana Ajfon nije dobila nikakav poseban status u zamjenu za svjedočenje protiv nekih koji su bili uhapšeni u akciji “Kristal”, krajem maja.

 

– Moja klijentkinja ni na koji način nije odavala bilo kakve informacije niti je bilo koga označila kao člana kriminalne grupe i slično. Očekujemo da će vrlo brzo da izađe iz pritvora u Bijeljini. Ona se osjeća dobro. Sama je u ćeliji i ima korektnu saradnju sa policijom. Zadovoljna je hranom i smještajem. Ima pravo na TV i novine, kao na telefonski razgovor sa mnom. U kontaktu je sa porodicom i javlja joj se mnogo prijatelja. Jedva čeka da se vrati svom biznisu, salonu za negu ljepote koji je nedavno otvorila u Beogradu – ističe Stevanović.

 

– Garderobu i hranu joj nosimo ja i saradnici. Pozitivna je i najavljuje brzi povratak. Svi su se branili ćutanjem. Rekli su samo da su bili na žurki i da je to bila privatna zabava – kaže Stevanović.

 

U Tijaninom telefonu su navodno zabilježena imena i telefoni političara i biznismena iz Crne Gore, ali i kriminalaca iz regiona. Iako se spekuliše da je ona, u zamjenu za slobodu, sve ispričala, njen advokat to kategorički negira.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI