Oduzati kokain, novac i pištolj

Nastavak akcije 'Kristal': Otkrivena imena uhapšenih saradnika Tijane Ajfon

Hronika 15.06.20, 16:42h

Nastavak akcije 'Kristal': Otkrivena imena uhapšenih saradnika Tijane Ajfon
Podsjetimo, krajem maja u ovoj akciji uhapšena je i poznata beogradska starleta Tijana Ajfon kojoj je određen i jednomjesečni pritvor

 

U nastavku policijske kacije “Kristal” jutros je uhapšeno ukupno 12 osoba zbog sumnje da su se duži vremenski period bavili prodajom droge, saznaje Srpskainfo.


Prema našim informacijama u ovoj akciji uhapšeni su Mladen Todorović, Vukašin Burić, Nikola Simić, Petar Vasić, Predrag Savić, Mile Petrović, Maksim Maksimović, Nenad Arapović, Savo Simić, Radoslav Simić, Nebojša Nogić i Jovan Lakić.


Portparolka MUP RS Mirna Miljanović rekla je, navodeći inicijale, da su u ovoj akciji oduzeli 200 grama kokaina, pištolj, 10.000 maraka i više mobilnih telefona.


– Akcijom “Kristal” obuhvaćeno je i liseno slobode do sada ukupno 23 osobe, protiv kojih je ili će biti podneseni izvještaji zbog izvršenja 17 krivicnih djela i to krivična djela Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, Omogućivanje uživanja opojnih droga, Nedozvoljen promet oružja ili eksplozivnih materija i Vrbovanje radi medjunarodne prostitucije – pojasnila je Miljanovićeva.
 

Podsjetimo, krajem maja u ovoj akciji uhapšena je i poznata beogradska starleta Tijana Ajfon kojoj je određen i jednomjesečni pritvor.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI