S njom se preksinoć susrela na beogradskom Vračaru

Nakon tragedije otkrila detalje susreta: Evo kako se juče ponašala čuvena doktorica koja je izvršila samoubistvo

Hronika 15.06.20, 10:03h

Nakon tragedije otkrila detalje susreta: Evo kako se juče ponašala čuvena doktorica koja je izvršila samoubistvo
Komšinica koja radi u prodavnici nadomak zgrade i ona je izjavila za portal SrbijaDanas da je čuvena doktorka V. S. A. bila izuzetno prijatna osoba i da niko u naselju nije mogao da nasluti da će ovakva tragedija zadesiti ovu porodicu

 

U stanu u kom se desilo samoubistvo okupila se mnogobrojna rodbina, koja je došla da pruži utjehu sinu i suprugu doktorke.

 

Čuvena beogradska doktorka i plastični hirurg V. S. A. pronađena je juče sa ranama od noža u luksuznom stanu na Vračaru, a prema dosadašnjim navodima, doktorka je izvršila samoubistvo.

 

O ovom tragičnom događaju oglasila se i komšinica koja radi u prodavnici nadomak zgrade i ona je izjavila za portal SrbijaDanas da je čuvena doktorka V. S. A. bila izuzetno prijatna osoba i da niko u naselju nije mogao da nasluti da će ovakva tragedija zadesiti ovu porodicu.

 

- Zar ona da se ubije? Ne mogu da vjerujem. Bila je sinoć u prodavnici, vidjele smo se, pazarila je i otišla kući. Došla je nasmijana, kao i uvijek. Bila je veoma prijatna uvijek i fina, stalno je dolazila nasmijana, prosto ne mogu da vjerujem da se ovo desilo - rekla je komšinica koja ju je posljednja vidjela noć prije samoubistva.

 

U stanu u kom se desilo samoubistvo okupila se mnogobrojna rodbina, koja je došla da pruži utjehu sinu i surugu doktorke.

 

Podsjećanja radi, kako se saznaje, u trenutku nesreće, njeni muž i sin su bili u stanu. Kad su primijetili da V. S. A. dugo ne izlazi iz kupatila, razvalili su vrata i zatekli stravičnu scenu, ali je nesrećna žena već bila mrtva. Nađen je nož pored tijela.

 

Dr V. S. A. je specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva. Svojim radom i trudom dostigla je svjetski uspjeh. Vlasnica je jedne specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine. 

 

(Srbijadanas.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI